ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ !

SAVE POPI
Παρασκευή, 4 Ιούνιος 2010

Το παρακάτω κείμενο αφορά την Πόπη Χριστοδουλίδου και όλους εσάς που την αγαπάτε.

Η Πόπη Χριστοδουλίδου, τον τελευταίο χρόνο που έχει ανοίξει το blog με όνομα πειρατικό, έχει ξεφύγει. Κατηγορεί τους πάντες χωρίς στοιχεία, αναρτά επιστολές με ονοματεπώνυμο ανθρώπων που αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι ουδέποτε της έστειλαν, αφού οι ίδιοι αρνούνται τα πάντα.
Κυρία Χριστοδουλίδου, εσείς ως τι ακριβώς κρίνετε τους πάντες και μάλιστα με άσχημους χαρακτηρισμούς χωρίς στοιχεία? Ενεργός δημοσιογράφος απ' ότι βλέπω τους τελευταίους μήνες δεν είστε αφού σπάνια γράφετε άρθρα στην εφημερίδα σας. Εκπρόσωπος εργαζομένων δεν είστε αφού στην ΕΣΗΕΑ σας μαύρισαν και τώρα απ΄οτι γνωρίζω σας διώξανε και από εκπρόσωπό τους οι εργαζόμενοι του ΕΘΝΟΥΣ. Οπότε, μάλλον κάτι κάνετε λάθος. Γι' αυτό κι εγώ θέλω να σας πω ότι πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τους άλλους ανθρώπους με αγάπη ώστε να μην είστε πάντα μόνη στη ζωή σας. Είναι κατάντια για όλους τους ανθρώπους να αναρτούν πράγματα στο διαδίκτυο στις 4 το πρωϊ αντί να κοιμούνται με το σύντροφό τους. Ο λόγος που είστε πάντα μόνη σας δεν είναι ότι είστε χοντρούλα και ασχημούλα αλλά ότι χύνετε χολή για όλους τους ανθρώπους γύρω σας και βλέπετε σ΄αυτούς μόνο αρνητικά στοιχεία. Εάν θέλετε κάποτε να κάνετε τη δική σας οικογένεια και να μη σας βρουν στο κρεβάτι σας απανθρακωμένη από αναμμένο τσιγάρο, όπως πολλές φορές έχουμε δει από περιπτώσεις μοναχικών ανθρώπων, σας παρακαλώ πολύ αρχίστε να αγαπάτε τους γύρω σας και είμαι σίγουρος ότι κάποιος άνθρωπος εκεί έξω θα σας αγαπήσει και θα φτιάξετε μαζί τη δική σας οικογένεια.
Η κοινοποίηση που κάνω σε όλους τους δημοσιογράφους είναι γιατί ζητώ να τη βοηθήσετε να ξεφύγει από τον μοναχικό της δρόμο και να ξεκολλήσει από την αρρώστια του διαδικτύου που μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη ή και σε ακόμη χειρότερα.
Από εσάς Πόπη πιστεύω να δείξετε ότι είστε πραγματικά δημοκρατική δημοσιογράφος που δέχεστε να σας κρίνουν και οι άλλοι και να δημοσιεύσετε την επιστολή μου στο blog σας.
------------------------------------------------------------------------------
Απάντηση ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΕΙΟ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ καθε.... ΓΙΩΡΓΟΥ,
ΤΩΝ ΑΕΡΟΓ...ΔΩΝ,ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ Κ.Λ.Π


Αχ καυμένε πρόεδρε,
πάλι, έβαλες τα τσιράκια σου να "χτυπήσουν"
ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΥΜΕΝΕ , ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ,
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΣΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΟΥ.
ΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ, ΒΡΕΘΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ.
Κατα τα λοιπά, αχρείε επιστολογράφε ,όλα όσα γράφεις, έχουν απάντηση.
ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ.....ΤΣΙΡΑΚΙ.
ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ...
Απαντώ σε όσους δεν φορανε κουκούλα και φοράνε παντελόνια.
ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΙΝΕΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΧΙΖΟΥΝΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΣΤΙΣ....ΚΟΤΟΥΛΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΓ.....ΝΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΑΣ Κ.Λ.Π , Κ.Λ.Π , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ....ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ, ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ .
ΓΙΑΤΙ, ΕΣΥ ΑΧΡΕΙΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ.
Εχω την αγαπη ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΉ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΘΑΝΕΙ.
Οσο για την κατάθλιψη, εσυ την έπαθες καυμένε ,
εσυ και όλοι, όσοι τρεμουν τις αποκαλύψεις του πειρατικου.
περαστικά .....

Πόπη Χριστοδουλίδου και ΣΙΑ !