ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ , ΣΩΤΗΡΗ ΤΑΤΣΑΚΗ !!!









Στη «φάκα» έμποροι ναρκωτικών
«E» 21/5

ΕΘΝΟΣ
Στο δόκανο των ανδρών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας έπεσαν προχθές στις 10 το βράδυ δύο αλλοδαποί διακινητές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Ενας 46χρονος Αγγλος, ιρανικής καταγωγής, και ένας 20χρονος Γάλλος ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν με το αυτοκίνητό τους σε επιβατηγό πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.
Τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα αποδείκνυαν πως συχνά-πυκνά το τελευταίο εξάμηνο ταξίδευαν από Ιράν σε Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία, Αίγυπτο, Συρία και Βουλγαρία.
Οι άνδρες Ασφαλείας του Λιμεναρχείου και οι άνδρες του ΚΕΑ, βλέποντας τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, μπήκαν σε υποψίες και έκαναν φύλλο-φτερό το πολυτελές ΙΧ τους, μια BMW Z4.
Κρύπτες
Στα μαρσπιέ του αυτοκινήτου οι λιμενικοί, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου για ναρκωτικές ουσίες σκύλου, ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν 6 κιλά όπιο, καθώς και 7 συσκευασίες με νέου τύπου ναρκωτική ουσία, πιθανόν κρακ -αναμένεται απάντηση από το Χημείο- βάρους 5,7 κιλών και άλλα 720 γραμμάρια κοκαΐνης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.
Σημειώνεται πως οι λιμενικοί στην Ηγουμενίτσα δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζουν εμπόρους ναρκωτικών, ενώ σημαντικές επιτυχίες έχουν να επιδείξουν και στον έλεγχο της διακίνησης λαθρομεταναστών
Οι ίδιοι αφιέρωσαν την επιτυχία τους στον αδικοχαμένο συνάδελφό τους Σωτήρη Τατσάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος.

Π. Χριστοδουλίδου


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ