ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΕΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ;;;;































Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 46 και 20 ετών, συνελήφθησαν, χθες στις 20:20, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο των καθημερινών και συστηματικών ελέγχων, που πραγματοποιούν στελέχη του Λ.Σ., για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, για τους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι θα επιβιβάζονταν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο για Ιταλία, προέκυψαν υποψίες, ύστερα από έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, λόγω των συχνών διελεύσεων τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από Ιράν – Τουρκία – Αίγυπτο και Συρία.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο πολυτελές Ι.Χ.Ε. όχημα τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στα πλαϊνά μέρη του αυτοκινήτου, έξι (06) συσκευασίες που περιείχαν όπιο, συνολικού βάρους 6 κιλών, καθώς και επτά (07) συσκευασίες με νέου τύπου ναρκωτική ουσία σε κρυσταλλική μορφή, συνολικού βάρους 5,7 κιλών.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν
------------------------------------------------------------------------------
ΒΓΗΚΑΝ....ΜΑΧΑΙΡΙΑ !!!

Με διαταγή, λοιπόν, πήγαν, αυτές τις μέρες, απο την Πάτρα, στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας ΚΕΑΤΖΉΔΕΣ, ΔΗΘΕΝ-ΛΕΩ, ΕΓΩ- ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ ΑΠΌΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ, ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ....ΚΟΥΡΕΥΤΟ !!!
Αυτοί, που έφτιαξαν τα πράγματα στην Πάτρα-να λέμε και την αλήθεια μαζί τους και η ΕΛ.ΑΣ- ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΚΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.
Αστράφτουν τα....μαχαίρια-πάντα μεταφορικά, μιλάμε- και η αλήθεια είναι, πως τα παιδιά στην Ηγουμενίτσα , που κλαίνε ακόμα τον φίλο τους τον Σωτήρη Τατσάκη, έχουν τα δίκια τους.
Γιατί έχουν επιτυχίες.
Και ο προηγούμενος λιμενάρχης τους , ο κ.Ράπτης ήταν αετός στη δουλειά του , αλλά και τώρα, οι Κεατζήδες συνεχίζουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν, παρα τα προβλήματα, που ως προσωπικό παραμελημένο απο την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, αντιμετωπίζουν.
Επομένως, τί στείλατε τους Πατρινούς;;;;;
Για να .....στενοχωρηθούν, για τα 12 κιλά, που ανακαλύφθηκαν;;;;;
Πάτε, φιρι-φιρί, να δημιουργήσετε προβλήματα, αντι να επιλύσετε και να ενισχύσετε το προσωπικό του Λ.Σ.
Ασε , που άκουσα και κάτι κομματικές κορώνες-είχαμε τους δεξιούς , ήρθαν, τώρα, οι πράσινοι να κατατρέχουν τους αντίθετους - και έφριξα.
Αναρωτιέμαι τι κάμεις εσύ, κύριε Βαλεργάκη, εκεί ;;;;;;
ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟ.
ΛΥΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΝΕΑ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΑ...ΚΟΥΦΙΑ !
Καντε κουράγιο παιδιά !
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ, ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ Λ.Σ !!!


ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ