ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

να αλλάξει ο τρόπος αξιολόγησης του ένστολου προσωπικού !


Αγαπητοί πειρατικοί

Θα ήθελα να αναφερθώ στον εσφαλμένο τρόπο που γίνεται αξιολόγηση του ένστολου προσωπικού του Λ.Σ και αναφέρομαι στις Εκθέσεις αξιολόγησης προσωπικού Λ.Σ. Συγκεκριμένα οι Προϊστάμενοι Λ/Χ , Υ/Χ, κάθε χρόνο καταθέτουν στην Διοίκηση μία αναφορά, όπου αξιολογώντας τις ικανότητες του εκάστοτε βαθμοφόρου της Υπηρεσίας τους βαθμολογούν με Α,Β,Γ , όμως, εκτός από την δύναμη της Υπηρεσίας η αξιολόγηση από τους εκάστοτε Λιμενάρχες αφορά και τους Λιμενικούς Σταθμούς, που απέχουν μέχρι και εκατό χιλιόμετρα , ή δεκάδες Ναυτικά Μίλια στα νησιά .
Καθώς επίσης και τα πληρώματα πλωτών περιπολικών σκαφών, που είναι σε άλλη έδρα από τις προϊστάμενές τους Αρχές.
Στις περιπτώσεις αυτές δεν ερώτουνται οι προϊσταμένοι των Λιμενικών Σταθμών ,
ούτε των Κυβερνητών των Π.Π.Λ.Σ .
Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι να βαθμολογούνται ``κουτουρού΄΄ και να έχουν την ίδια σχεδόν βαθμολογία συνάδελφοι, που δίνουν τα πάντα για την Υπηρεσία και είναι η πλειοψηφία , με κάποιους ``κηφήνες ΄΄, που, εάν δεν ήταν υπό την σκέπη του Δημοσίου, θα πέθαιναν της πείνας και με προκλητικότατη και αντισυναδελφική συμπεριφορά . Πιστεύω ότι η ανωτέρω αξιολόγηση θα πρέπει να επανεξεταστεί και να τροποποιηθεί σε ορισμένα σημεία, για να μην φτάνουν στη Διοίκηση πλασματικές αξιολογήσεις του προσωπικού .
Τέλος σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δίνετε για να αναπτύξουμε τις απόψεις μας με σκοπό να κάνουμε το Λιμενικό Σώμα καλύτερο και για εμάς, που το Υπηρετούμε και για τους πολίτες αυτής της ταλαίπωρης Χώρας, που επίσης έχουμε ορκιστεί να Υπηρετούμε .

Ένας χαμηλόβαθμος Λιμενικός