ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΥΡ-ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΗ !!!


Ευτυχώς για τον Κλάδο και την αξιοπιστία του μετατέθηκε η 24ωρη απεργία της 20ης Μαΐου 2010, που είχε κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την ημέρα που θα συζητηθεί στη Βουλή το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο και δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, χωρίς να αποκλείεται, εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο, και άλλη δυναμική κινητοποίηση πριν τη συζήτηση.
Η νέα απόφαση μετάθεσης της απεργίας ελήφθη από το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με ψήφους 5-4, που έκρινε, σύμφωνα με την πλειοψηφία, ότι ο Κλάδος – δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί – πρέπει να κηρύσσει ξεχωριστές δικές του απεργίες, ώστε να προβάλλονται οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τα αιτήματα των δημοσιογράφων. Μάλιστα, στη μετάθεση της απεργίας για άλλη ημέρα και όχι για αύριο, έπαιξε ρόλο και επιστολή της ΓΣΕΕ προς την ΕΣΗΕΑ στην οποία επισημαίνεται, ότι «οι τεράστιες συγκεντρώσεις – στις οποίες συμμετείχαν οι δημοσιογράφοι- δεν προβλήθηκαν στον ελληνικό λαό».
Προκειμένου, λοιπόν, να προβληθούν οι παλλαϊκές συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κατά των αντιλαϊκών και αντιασφαλιστικών μέτρων της Κυβέρνησης, καθώς και οι διεκδικήσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων, ελήφθη αυτή η απόφαση με γνώμονα το συμφέρον του Κλάδου και ύστερα από την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Σώματος να μη μετέχουμε σε απεργίες με άλλους Φορείς, αλλά μόνοι μας για να ακούγεται και η δική μας φωνή και να προβάλλονται και τα δικά μας αιτήματα.
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»

Συναδελφικά
Πάνος Σόμπολος
Έννυ – Άννα Μαγιάση
Γ. Βλαβιανός
Χρ. Κυρίτσης

-----------------------------------------------------------------------------
προς μεγάλους αγωνιστές και επαναστάτες του κυρ-ΠΑΝΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!
Σαν δεν ντρέπεστε, καημένοι, που βγάλατε και ανακοίνωση.
Επαναστάτες της....οκάς και υπηρέτες των αφεντικών !!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ, Ο κ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ δεν σας μετέδωσε το γιουχάρισμα, που φάγατε, στη συνέλευση των συντακτών του ΕΘΝΟΥΣ.
Δηλαδή, κύριε ΣΟΜΠΟΛΕ, αν το νομοσχέδιο κατατεθεί, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, θα κάνεις, εσύ απεργία και θα κλείσεις τα κυριακάτικα ;;;;;
ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ,
ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ.


ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ