ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ από το ΓΕΣ


Δεν πα' να λέει το Σύνταγμα στο άρθρο 14 ότι η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέσο απαγορεύεται; Το ΓΕΣ δεν ανακοινώνει τα κακώς κείμενα, μάλλον σε μια προσπάθεια να ...τα εξορκίσει.
Και ο σχολιασμός αυτός είναι άκρως επιεικής. Γιατί από χθες το βράδυ έχει γίνει γνωστό ότι 3 στρατιώτες χαροπαλεύουν επειδή είχαν την ατυχία να υπηρετούν στη Λέρο όπου το νοσοκομείο (ή μήπως θα έπρεπε να λέμε το υποθετικό νοσοκομείο) δεν μπορούσε να τους παρέχει φροντίδα μετά από το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν. Ούτε το Super Puma μπόρεσε όλη τη νύχτα χτες να προσεγγίσει λόγω καιρού, και το κατάφερε σήμερα το πρωί. Τους πήρε και τους μετέφερε στο Ρόδο. Κι ούτε εκεί μπόρεσαν να τους νοσηλεύσουν και κρίθηκε σκόπιμο οι δυο να μεταφερθούν με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Αθήνα. Οδύσσεια μαρτυρίου για τα τρια παιδιά που προσφέρουν εννέα μήνες από τη ζωή τους αφιλοκερδώς στην πατρίδα.
Και αντί να τύχουν του μέγιστου σεβασμού, το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν έχει καν ενημερώσει για την τύχη τους!!!

Μούγγα που λένε και στα χωριά. Ένοχη σιωπή... Μόνο τις επισκέψεις του Αρχηγού και της Κινεζικής αντιπροσωπείας ανακοινώνει, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Βλέπεις το να κινδυνεύει η ζωή κάποιου δεν αποτελεί είδηση. Γραφείο Τύπου το λένε ή Ραφείο Τύπου (εκεί που οι ειδήσεις κόβονται φασόν και ράβονται μόνο τα κοστούμια που είναι πολιτικώς συμφέροντα);