ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΧΑΝΙΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ-...ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ....ΚΕΑ !!!


Προς: peiratikoi@yahoo.gr.

Mεγάλη επιτυχία του προσωπικου του Κλιμακίου Ειδικων Αποστολων Χανίων και του Γραφείου Ασφαλείας σε συνεργασία με τον αστυνομικό σκύλο του Λιμεναρχείου Χανίων. Κατα τον κατάπλου επιβατικού πλοίου στο λιμένα Σούδας, βραδυνές ώρες της Κυριακής 23 Μαίου, και μετά απο έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή γυναίκας, συσκευασία ινδικής κάνναβης βάρους πανω απο δύο κιλα.
Πρόκειται για συντονισμένες ενέργειες και συστηματικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται απο το προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων και της Ασφαλειας του Λιμεναρχείου Χανίων, και που όπως φαίνεται αποδίδουν καρπούς στη μάστιγα κατά των ναρκωτικών.
Η προσπάθεια αυτή η οποία εχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό απο το Λιμεναρχείο Χανίων και η οποία θα εντατικοποιηθεί το επόμενο διάστημα, έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες και αλλων Λιμενικών Αρχών, όπως του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Ιγουμενίτσας και Θεσσαλονίκης.
Αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και αναγνωρισης της προσφορας τους αυτα τα παιδια, που κατω απο αντιξοες συνθηκες και με ολα τα προβληματα, που υπαρχουν, πραττουν το καθηκον τους, καθημερινα.
--------------------------------------------------------
σχόλιο.
Με συγχωρείτε, αλλά, πανελλαδικά, τα ΚΕΑ....ΠΕΤΑΝΕ ΨΗΛΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !


ΠΟΠΗ ΧΡ.