ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Προς Γενικό Γραμματέα-καθηγητή ΠΑ.ΠΕΙ. Γεώργιο Βλάχο


Άλλο πράγμα οι διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και άλλο πράγμα μια συνέντευξη Τύπου προς τους ναυτιλιακούς συντάκτες.
Αναγκαστήκαμε να ακούσουμε τη...διάλεξη για τα μεγαλεπίβολα σχέδια σας για την Εμπορική Ναυτιλία (μελέτες, δεσμεύσεις κλπ) όπως προβλέπεται από τη δουλειά μας, αλλά εσείς δεν δεχθήκατε τις ερωτήσεις που θέλαμε να σας υποβάλλουμε ως προς αυτά που αναφέρατε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΧΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ.
Αντίθετα εσείς μας παραπέμψατε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κύριο Πεταλωτή...
Κύριε Βλάχο είστε διορισμένος από την κυβέρνηση. Όλοι οι Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων είναι εδώ και δεκαετίες διορισμένοι από την κυβέρνηση και είστε πολιτικά πρόσωπα. θέλετε και δεν θέλετε. Δεν είστε απλά μάνατζερ. Υλοποιείτε την κυβερνητική πολιτική. Μην μας παραπέμπετε λοιπόν στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο γιατί ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟ εκπροσωπείτε την κυβέρνηση ως διορισμένος από αυτήν. Ούτε ο ελληνικός λαός σας επέλεξε με την ψήφο του, ούτε περάσατε από ΑΣΕΠ για να μπείτε Γενικός Γραμματέας, η κυβέρνηση σας επέλεξε και αυτής την πολιτική εφαρμόζετε!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΜΕ. ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!!!!
Καταλήγοντας (όπως είπατε διαβάζετε το Πειρατικό Ρεπορτάζ) επειδή μας αναφέρατε και ολίγα περί οικονομικής κρίσης, σας ρωτώ: Τι έγιναν οι καταγγελίες για σπατάλες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά; Δεν έγινε καμία σπατάλη; Δεν παίχτηκαν παιχνίδια; Δεν ξέρετε τίποτα εσείς; ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ όπου διατηρείτε τη θέση σας αν δεν κάνω λάθος. Δεν πρόλαβα να ρωτήσω. Για την ακρίβεια δεν με αφήσατε να ρωτήσω και αναγκάστικα να αποχωρήσω από τη συνέντευξη Τύπου η οποία μου θύμιζε διάλεξη σε πανεπιστήμιο και όχι συνέντευξη Τύπου.
Καληνύκτα κύριε Βλάχο

Βασίλης Τζήμτσος