ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΙΟΖΟΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Λ.Σ !!!- ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ......


Προς: peiratikoi@yahoo.gr

πληροφορήθηκα ότι ο υφυπουργός Βούγιας εδώ και ένα μήνα έχει συστήσει επιτροπή για την αναμόρφωση τησ εκπαίδευσης στο Λιμενικό.
Σ' αυτή την επιτροπή μέλος ως εμπειρογνώμονας συμμετέχει ΑΜΙΣΘΑ ΝΑΙ ΑΜΙΣΘΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ο Αρχιπλοίαρχος σε απαοστρατεία πλέον ΔΕΝΙΟΖΟΣ ΝΙΚΟΣ .
Απ' λοτι μαθαίνω ο Δενιόζος έχει κανει ρεξικίλευθες προτάσεις, μέχρι τώρα στην επιτροπή, προκειμένου εισαχθούν μαθήματα, που θεωρούνται ότι θα αναβαθμίσουν το πρόγραμμα σπουδών.
Μέχρις εδώ όλα καλά.
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΡΑΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΑΦΥΝΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ" ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ ΧΑΛΙΑ.
Ωστόσο από αυτή την ιστορία βγαίνει και ένα άλλο μήνυμα:
Παρ' όλο ,που ο Δενιόζος έφυγε πικραμένος από το Λιμενικό, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Λ/Σ.
ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑΥΑΡΧΟΙ!!!!!