ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ !


ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 23 / 3 / 2010
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
& ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η Δημοτική Αρχή παρότι εκδώσαμε Δελτίο Τύπου στις 20/3/2010 καταγγέλλοντας την καταπάτηση στοιχειωδών ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων , συνεχίζει και «σφυρίζει αδιάφορα» για τις ακραίες και αθέμιτες ενέργειες της. Ηθελημένα αγνοεί συγκεκριμένες παραγράφους του Ν. 2472/97 για τα προσωπικά δεδομένα και μας προκαλεί με τις παράτυπες (ενίοτε παράνομες) μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούσαν σε εποχές «μαύρης Ιστορίας» , τώρα ο ρουφιάνος της τότε εποχής λέγετε ολοκληρωμένο , το μπλοκάκι έδωσε τη θέση του στο κινητό τηλέφωνο ή στο LAP TOP και ο κουκουλοφόρος έγινε διαχειριστής επεξεργασίας. Το έργο τους όμως παραμένει το ίδιο.
Οι προκλήσεις που δεχόμαστε καθημερινά σε όλα τα εργασιακά μας δικαιώματα αλλά και στην ανθρώπινη αξιοπρέπειά μας από τη Δημοτική Αρχή που καθημερινά δείχνει την πλήρη αντιπάθειά της προς το πρόσωπο των εργαζόμενων, δεν μπορεί να μας βρει σύμφωνους αλλά και απαθείς.
Καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά την ακραία συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και προχωράμε την Τρίτη 23/3/2010 σε συμβολική κατάληψη του χώρου του Γκαράζ Ρετσίνα 45 σύμφωνα με την απόφαση του Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 22 /3/2010. Αλλά και σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που λάβαμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί στις 14/1/2010.
Αίτημα μας είναι η εξαγωγή των συστημάτων παρακολούθησης και εντοπισμού από τα οχήματα που είναι τοποθετημένα και άμεσος διάλογος με τους εργαζόμενους ώστε να γίνει γνωστό και κατανοητό στους εργαζόμενους ο ρόλος των συστημάτων αυτών, ο σκοπός που εξυπηρετούν ,η λειτουργία τους, η διαχείρισή τους στην καταγραφή των δεδομένων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου να συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις μας, διότι το θέμα αυτό αφορά όλους μας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ