ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ !!!


Προς: peiratikoi@yahoo.gr

Γεμίσαμε ΄΄κοντούς΄΄ στο ΛΣ!
Κοντούς στο ηθικό και Υπηρεσιακό ανάστημα!!!
Το θέμα του ύψους στο Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας είναι ρατσιστικό, αν και προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο το να υπάρχει ελάχιστο όριο στο ύψος των στελεχών!
Για τα παχύδερμα, που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και δεν μπορούν ούτε να βαδίσουν ,δεν μιλάει κανείς!!!
Πάντως, αν ενδιαφέρεται ο Υπουργός και ο Αρχηγός (χα,χα!) για τους κοντούς/ες της προηγούμενης σειράς ΛΦ και αυτής, που θα ορκιστεί σε λίγες μέρες , μπορεί να διατάξει επανυψομέτρηση, η οποία θα γίνεται στα ΛΧ και το Υπουργείο για την προηγούμενη σειρά ΛΦ και επανυψομέτρηση στη Σχολή των Δοκίμων ΛΦ!
Οταν αποκαλυφθούν οι ΄΄κάτω΄΄ του ορίουm, όπως όριζαν οι προκυρήξεις, να κληθούν να απολογηθούν οι ΄΄Υψομετρητές΄΄ και να χτυπήσουν ΄΄καμπάνες΄΄ επιτέλους για κάποιους!

Ερώτηση:Τελικά, γιατί φευγουν για απόσπαση, χωρίς προκαταβολή τα πλωτά για παραμεθόριο;
Γιατί φοβούνται να αντιδράσουν οι Συνάδελφοι;
Απάντηση: Γιατί πιστεύουν, πως η άδικη μετάθεση Συναδέλφου, ο οποίος ως προιστάμενος έπραξε αυτά, που όφειλε , όταν διαμαρτυρήθηκε εγγράφως στην Διοίκηση, σχετικά με ΄΄κακώς κείμενα΄΄, που συνέβαιναν στο σκάφος του, (εξ αιτίας της Διοίκησης), αφού το αίτημα του έγινε αποδεκτό ...μετά πήρε τη μεταθεσούλα του!!!
Τώρα δεν τολμάει να μιλήσει κανείς!!!
Αλήθεια ο΄΄ μάχιμος΄΄ προιστάμενος της Διοίκησης, ο οποίος υπηρέτησε σε διαλυμένο ΑΒΕΚΙΝ κάποτε, ξέχασε, πως τότε τα έπαιρνε κανονικά τα οδοιπορικά του;
Αλλά και πάλι την ΄΄εβγαζε΄΄ δύσκολα;
Ξέρουμε πως το θέμα των οδοιπορικών δεν είναι της αρμοδιότητας σου...
αλλά εσύ διατάσεις αποσπάσεις, ενώ δεν υπάρχει ΄΄σάλιο΄΄!!!
Κλείνω με κάτι άσχετο, αλλά επίκαιρο ....
40άρα γυναίκα λαμβάνει μηνιαίο επίδομα 1000 ευρώ (κατά δήλωση της ) από το Ελληνικό κράτος , διότι ο εκπαιδευτικός πατέρας της απεβίωσε, πριν συνταξιοδοτηθεί!!!
Θα το παίρνει όσο παραμένει ανύμφευτη , άσχετα, αν εργάζεται και είναι ενήλικη!!! Αν αυτό δεν είναι αίσχος και σπατάλη , τότε τι είναι!!!
Πόσοι άλλοι άραγε παίρνουν τέτοια επιδόματα;

Ευχαριστώ....