ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

αλλα λογια να αγαπιομαστε το ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22
10680 ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2010

Από τον Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την αντίδραση της ΝΔ στην αναβάθμιση της ναυτιλιακής πολιτικής, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ατεκμηρίωτη αντίδραση της ΝΔ, για την αναβάθμιση της ναυτιλιακής πολιτικής.
Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν απουσία κατανόησης της διαδικασίας αναβάθμισης, και μετεξέλιξης στην οποία έχει εισέλθει η εθνική ναυτιλιακή πολιτική.
Η σύνδεση της ναυτιλίας με την αναπτυξιακή πολιτική, που χαράσσει το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, φανερώνει την αναγνώριση του ρόλου και της σημασίας της Ελληνικής Ναυτιλίας, την οποία τοποθετεί στην «εμπροσθοφυλακή» της ελληνικής οικονομίας. Είναι δε σε πλήρη συνάφεια με τα ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα.
Η εξειδίκευση των υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ασφάλεια της Ναυσιπλοΐας και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος, από το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το κυριότερο η ίδρυση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, στοχεύουν στην βελτίωση των υπηρεσιών και στην ανάταξη των δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος ώστε να επιτελέσει τον σπουδαίο για τις ελληνικές θάλασσες, τα νησιά και τη ναυτιλία, ρόλο του.
Παράλληλα, μέσω της υπαγωγής των νησιωτικών μεταφορών και υποδομών στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, επιχειρείται η ολοκληρωμένη και συνεκτική πολιτική προσέγγισης και ανάπτυξης μεταφορών και υποδομών.
Οι μεταρρυθμίσεις αυτές αποτελούν το πρώτο βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης της Εθνικής Ναυτιλιακής Πολιτικής και εφαρμογής του τεκμηριωμένου προεκλογικού προγράμματος Ναυτιλιακής Πολιτικής που κατάρτισε το ΠΑΣΟΚ και εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες πολίτες.

------------------------------------------------------------------------
ΣΧΌΛΙΟ.
Δεν μου κάνει καμιά απολύτως εντύπωση.
ΜΑΛΛΟΝ, ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΡΙΛΕΡ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΑΝ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΣΤΟ ΥΠΡΟΠΟ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΒΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ Π.Δ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ;
ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ.... ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ κ.ΚΑΤΣΕΛΗ.
ΜΟΛΙΣ, Ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ,
η κ.ΥΠΟΙΑΝ έκλεισε για αύριο άλλο ενα ραντεβού μαζί τους.
ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΣΥ κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ....ΑΡΙΣΤΑ...
ΟΝΕΙΡΑ ...ΓΛΥΚΑ !

ΠΟΠΗ ΧΡ.