ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.


Υπόψη κας Χριστοδουλίδου

Σχετικά με δημοσίευμα σας στις 18/3 με τίτλο "ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ", θα παρακαλούσα για σχετική διευκρίνησή σας αναφορικά με την ανακοίνωση που περιέχεται και η οποία δεν είναι ανακοίνωση του Συλλόγου των πολιτικών υπαλλήλων της ΓΓΝΠ/ΥπΟΙΑΝ, αλλά συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης που εκφράζει μερίδα του προσωπικού.
Ο Σύλλογός μας (ο οποίος σε πρόσφατη εκλογική διαδικασία εκλέχθηκε από ενιαίο ψηφοδέλτιο) και τα μέλη του, σχετικά με την τομή, που έγινε στο πρώην ΥΕΝΑΝΠ δηλώνουν ότι:

· συμφωνούν με τον παραγωγικό διαχωρισμό της Ναυτιλίας από τις αρμοδιότητες φύλαξης και ασφάλειας του λιμενικού, όπως αυτή εκφράστηκε με την κυβερνητική πολιτική για νέα κατεύθυνση στη Ναυτιλία.

· θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτή η επιλογή.

· καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια, φανερή ή υπόγεια, μέσω πιέσεων ή δημοσιευμάτων, για αντιστροφή του κυβερνητικού προγράμματος από οποιονδήποτε.

· είμαστε σε διαρκή επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου μας, από όπου έχουμε διαβεβαίωση ότι η πολιτική αυτή είναι σθεναρή και αντικρούει τις – υπαρκτές – πιέσεις.

Ζητούμε από την ηγεσία μας να προχωρήσει με γρηγορότερους ρυθμούς στην υλοποίηση της παραγωγικής αναβάθμισης της Ναυτιλιακής Πολιτικής, κωφεύοντας στις αντίθετες φωνές, που μόνο συμφέροντα εξυπηρετούν και αντιδρούν στην ποιοτική αναβάθμιση που θα συντελεστεί από μια σύγχρονη, παραγωγική, ευέλικτη Γενική Γραμματεία Ναυτιλιακής Πολιτικής στο ΥπΟΙΑΝ.



Ευχαριστώ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΣΥΥΕΝ