ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΠΟΥΛΗΣΕ" ΤΟΥΣ ΛΗΜΝΙΟΥΣ... 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2010


Ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός, ούτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , ούτε καν σύμβουλος (απο' αυτούς δηλαδή που κάνουν κουμάντο στα υπουργεία) δεν εμφανίστηκε σήμερα στην παρέλαση στη Μύρινα Λήμνου. Αυτό ήταν το μήνυμα της 25ης Μαρτίου, από την επίσημη πολιτεία προς τους ακρίτες. Και ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Βεβαίως οι ΠΑΣΟΚΟΙ που τους προηγούμενους μήνες ως αντιπολίτευση έταζαν λαγούς με πετραχήλια για ...αεροπλάνα και βαπόρια, τώρα που έπιασαν τα ηνία της εξουσίας.... γύρισαν την πλάτη στους κατοίκους της Λήμνου, αποφεύγοντας μάλιστα και οποιαδήποτε ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ, Η ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ.

Οι συγκεντρωμένοι χειροκροτήθηκαν τόσο έντονα, όσο και οι μαθητές που είχαν παρελάσει νωρίτερα. Το πρόβλημα με τα καράβια βλέπετε, που βιώνουν όλοι στο πετσί τους, παραμένει τεράστιο και εθνικής σημασίας. Και σα να μην έφτανε αυτό καταργούνται (συγχωνεύονται) τώρα και πολλά αεροπορικά δρομολόγια. Δηλαδή, ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ !

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που αγωνίζονται για την βελτίωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών κρατούσαν πανώ. Ένα απ' αυτά ήταν ΛΕΥΚΟ (το πιάσατε το υπονοούμενο;) ! Το άλλο ήταν "αφιερωμένο" στον υφυπουργό υποδομών και επί χρόνια πρώτο σε ψήφους βουλευτή στο νησί, Νίκο Σηφουνάκη που έγραφε : "Κύριε Σηφουνάκη, πέρισι ήμασταν μαζί, φέτος χώρια..."Στη συνέχεια μοίρασαν στον κόσμο ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ... όπως οι υποσχέσεις που τους έδωσαν.

Τι να πούμε πια; Ντροπή; Λίγο είναι. Κοροϊδία; Να ήταν μόνο αυτό; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΑΖΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ... που απ' αυτές... δόξα τω Θεώ... χορτάσαμε.

Σημασία έχει όμως αν πήρατε το μήνυμα της 25ης Μαρτίου, που σας στείλαν οι Λημνιοί, κύριοι της κυβέρνησης;
Ζήτω το έθνος ! Ζήτω ο λαός που αγωνίζεται ! Και του χρόνου και εις ανώτερα !

Χάρης Μπόλκας