ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΜΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ: ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.


Ανακοίνωση
Πειραιάς, 23/02/10

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 11ου Συνεδρίου της, αποφάσισε να θέσει σε διαρκή κινητοποίηση όλο το μηχανισμό των θεσμικών της οργάνων, με ταυτόχρονη δημοσιοποίηση όλων των ανοιχτών ζητημάτων, που απασχολούν το Λ.Σ. και τα στελέχη του.
Οι παραπάνω ενέργειες έχουν ως στόχο την πλήρη και εμπεριστατωμένη καταγραφή των προβλημάτων, καθώς και προτάσεις για τη λύση τους, με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης, της κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ.
Το απόλυτο χάος της γραφειοκρατίας, το άστοχο των θεσμικών αλλαγών, χωρίς προηγούμενο προγραμματισμό στα όρια της αυτοϋπονόμευσης, τα εγκληματικά λάθη της τελευταίας 6ετίας, η απαράδεκτη νοοτροπία και απόλυτη στασιμότητα, είναι μερικές από τις αιτίες, που οδήγησαν το Λ.Σ. στη σημερινή τραγική κατάσταση.
Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με σύνεση αλλά και δυναμισμό, σχεδιάζει, προτείνει και είναι πάντα παρών, με άποψη και θέση, σε κάθε δρώμενο, που αφορά το Σώμα.
Καλούμε τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά να συσπειρωθεί κάτω από το συνδικαλιστικό κίνημα του Λ.Σ., γιατί είναι ο μόνος δρόμος για έξοδο από τη θεσμική και οικονομική κρίση, που ταλαιπωρεί το Σώμα και τα στελέχη του.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ