ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

μηπως ετοιμαζονται,κύριε ΧΡΥΣΟΧΟΊΔΗ,ΟΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ "ΆΡΡΩΣΤΟΙ" ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ ΠΊΣΩ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΉ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΕΘΟΎΝ ΠΟΤΈ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ;;;;;;;;;;;


Προς: peiratikoi@yahoo.gr

Όπως φαίνεται, δεν υπάρχει πρόθεση να δοθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την επισκευή και συντήρηση των επιχειρησιακών μέσων του ΛΣ , ούτε και να εξοφληθούν τα οφειλόμενα οδοιπορικά και ιατρικά στους συναδέλφους!!!
Αυτό βέβαια δεν αποτελεί είδηση.....
τόσα χρόνια είχαμε τα χάλια μας, ας μην περιμένουμε αλλαγή πρακτικής, τώρα, που υπάρχει και το άλλοθι της οικονομικής κρίσης.
Όλοι είμαστε πατριώτες και θα βάλουμε ΄΄πλάτη΄΄ να σωθεί η Ελληνική οικονομία , όμως άλλο αυτό και άλλο να στήθούμε στα τέσσερα και να περιμένουμε να μας .........!
Μετά από διαβούλευση, (είναι της μόδας), με άλλους Συναδέλφους, βρήκα την λύση στο οικονομικό πρόβλημα του ΛΣ .... η οποία βασίζεται στα εξής μέτρα:

1. Να μειωθούν οι μισθοί των Βουλευτών
2.Να σταματήσει η Βουλή την τεράστια σπατάλη, να έχει μονίμως ενοικιασμένα δωμάτια (για όλο το έτος) δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας για την διαμονή των Βουλευτών της Περιφέρειας , ασχέτως αν αυτοί διαμένουν σε αυτά μόνο λίγες μέρες το χρόνο ,ή πολλοί εξ αυτών έχουν σπίτια στην Αθήνα!
Να περνάνε κι αυτοί τα ίδια με μας...να πληρώνουν τα έξοδα τους και να καταθέτουν δικαιολογητικά για να πληρωθούν.
3. Να κοπούν οι διπλοί μισθοί στους (συνήθως) αποσπασμένους Δημ.Υπαλλήλους , γραμματείς-οδηγούς ,γλείφτες των Βουλευτών , οι οποίοι έχουν να πατήσουν χρόνια στις Υπηρεσίες τους και ο μισθός ΄΄πέφτει΄΄ κανονικά και παράλληλα αμείβονται και από την Βουλή.
4.Τα οχήματα που έχουν οι Βουλευτές (τα οποία μέχρι προσφάτως μετά από 3-4 χρόνια υπήρχε παράθυρο που τα έπαιρναν δικά τους έναντι εξευτελιστικού αντιτίμου) να συντηρούνται με έξοδα των ίδιων.
5. Να μην δαπανούνται από τη Βουλή χρήματα για αντικατάσταση των πολυτελών αυτοκινήτων των Βουλευτών κάθε 3-4 χρόνια , ενώ εμείς δεν μπορούμε ούτε φίλτρο κλιματιστικού να αλλάξουμε στα Υπηρεσιακά οχήματα 15ετίας.

Αν τα χρήματα από αυτές τις περικοπές σπατάλης δοθούν στο ΛΣ , είμαι σίγουρος ότι σίγουρα αρκούν, για να επισκευαστούν και συντηρηθούν αρκετά επιχειρησιακά μέσα του.
Τα παραπάνω τα αναφέρω σαν απλό παράδειγμα ,για να τονίσω ότι όλοι οι πολιτικοί μας περνάνε για χαζούς και οι σημερινοί κυβερνώντες, (οι οποίοι δέχομαι ότι προσπαθούν κι ας μην είχαν σχέδιο για τίποτα), απλά έχουν αλλάξει ύφος στον τρόπο, που εκφράζονται!
Κλείνοντας , θέλω να ρωτήσω, αν κανείς αναρωτήθηκε γιατί βγήκε διευκρινιστική διαταγή από τη Διοίκηση σχετικά με τα δικαιολογητικά μεταθέσεων για λόγους υγείας , σπουδών και ΄΄άλλα σοβαρά΄΄ προβλήματα;
Υπενθυμίζετε την ύπαρξη παραθύρου για μετάθεση;
Μήπως για να ετοιμαστούν οι υποψήφιοι ΄΄άρρωστοι΄΄ και Φοιτητές του ΛΣ να την κάνουν από τα νησιά και να επιστρέψουν στην Αττική;;;
Eίναι τυχαίο ότι πλησιάζει η εποχή των μεταθέσεων ;
Είναι τυχαίο ότι γνωρίζουμε κάποιους ψευτοασθενείς. που μεθοδεύουν την μετάθεση τους;
Είναι τυχαίο. που γνωρίζουμε πολλούς φρέσκους φοιτητές , έτοιμους να την κάνουν; Καλά τώρα, που μπήκαν στο ΛΣ θυμήθηκαν να σπουδάσουν;
Ας εκπαιδευτούν στο αντικείμενο τους πρώτα
...ο φορολογούμενος πληρώνει, για να Υπηρετούν στο ΛΣ, να αποδίδουν έργο και όχι για να κοπροσκυλιάζουν, ως αιώνιοι φοιτητές...
τι είναι αυτά ρεεε!!!!
Ελάτε να περάσετε πρώτα το σχολείο του Λιμανιού ή των σκαφών και αν το τελειώσετε με άριστα τότε ξαναμιλάμε!
Και για να απαντήσω στους συναδέλφους
που θίχτηκαν (κι εγώ μαζί) από τη δήλωση του Υπουργού , ότι δεν υπήρξε ποτέ το ΛΣ! ...θα πω το εξής....ο Υπουργός μάλλον εννοούσε ότι η Ηγεσία κάθε Ένστολου Σώματος εκπροσωπεί το Σώμα και είναι η εικόνα του συνόλου των βαθμοφόρων που Υπηρετούν σε αυτό!!!
Η Ηγεσία του Σώματος με τις 2 Άγκυρες για έμβλημα , ουδέποτε είχε σχέση με τα Λιμάνια , με την Αστυνόμευση και τα Σκάφη , παρά μόνο με τις καρέκλες τους, τους Ακτοπλόους και ας μην πω τι άλλο...!
Λιμενικοί υπήρξαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν κι ας μην έχουν Ηγεσία!
Ελπίζω οι γελοίοι, που θέλουν να μας κάνουν παρακλάδι της ΕΛ.ΑΣ να αποτύχουν, ώστε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε!!!
Βλέπω το κακό να έρχεται καταπάνω μας, με μεγάλα και γρήγορα βήματα!!!

Βαστάτε γερά Συνάδελφοι !!!