ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ "ΠΕΡΙΦΗΜΟ"... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ

ΠΡΟΣ
κ.κ.
Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου
ΥΠ.ΟιΑΝ Λούκα Κατσέλη
ΥΠ. Εργασίας Λοβέρδο Ανδρέα
Ειδ. Σύμβ. Γ. Ροΐδη

Κοιν. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κυρίες και Κύριοι.Την κατάσταση μας την γνωρίζετε και αδιαφορείτε. Σας ευχαριστούμε.

Το ΥΠΟΑΝ το δήλωσε επανειλημμένα προφορικά με τον Κο. Ροΐδη και έγγραφος η Κα Κατσέλη (βλ. έγγραφο Αριθ. Πρωτ.6611/05 26 Ιαν.2010) ότι δεν θέλουν να τους ενοχλούμε και ότι το Υπουργείο τους δεν έχει καμία σχέση μαζί μας παρ’ όλες τις οικονομικές και όχι μόνο συναλλαγές που είχε και έχει με τον εργοδότη μας, παραπέμποντας μας στο Κο Λοβέρδο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ


Την Πέμπτη 04/02/2010 και ώρα 12:30 θα παραστούμε όλοι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της GA FERRIES στο μόνο αρμόδιο (κατά μερικούς) Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατ εμάς συνυπεύθυνο μαζί με το ΥΠΟΑΝ προκειμένου να συζητήσουμε στα πλαίσια συμφιλιωτικής σύσκεψης τη μη καταβολή δεδουλευμένων και δώρου Χριστουγέννων.

Κύριε Πρωθυπουργέ , Κύριε Υπουργέ έστω και τώρα παρακαλούμε να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο το οποίο επικαλείστε ότι διαθέτετε και να μας ακούσετε προσωπικά χωρίς να μας παραπέμψετε σε αναρμόδιους υπαλλήλους του Υπουργείου σας και χαθούμε στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της αναρμοδιότητας.

Παρακαλούμε εμείς και οι οικογένειες μας να μας δώσετε επιτέλους την λύση που μόνο εσείς μπορείτε αν θέλετε γιατί δυστυχώς ο κύριος Αγούδημος δεν θέλει.

Με τιμή και αξιοπρέπεια

Οι εργαζόμενοι της GA Ferries
και οι οικογένειες τους