ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ... ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΥΘΑ


Είναι πράγματι εντυπωσιακό...

Μερικοί κύριοι αρέσκονται τον τελευταίο καιρό, να κατηγορούν τους πειρατικούς, για τα πιστεύω τους, δηλαδή όσους εξ ημών είμαστε αριστερών αντιλήψεων και στάσης ζωής. Βέβαια αυτό το κάνουν επειδή δεν βρίσκουν κάτι άλλο να μας προσάψουν από αυτά που εκείνοι είναι μέχρι τα μπούνια "βουτηγμένοι". Τα σκατά.

Και τους ρωτώ ευθέως :

Μήπως κύριοι αριστερός είναι, αυτός που κλέβει τα λεφτά του ελληνικού λαού; Μήπως αριστερός έχει πάρει μίζες για να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα; Μήπως αυτός έκανε ή σιωπά για τα ρουσφέτια, μήπως αυτός διέλυσε τα ταμεία και γκρέμισε συθέμελα το δημόσιο; Μήπως το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, κυνηγά τους μετανάστες ή φοράει στολή και χτυπά αλύπητα τον εργαζόμενο, το συνάνθρωπο, τον γείτονα, τον αδερφό; Η μήπως αριστερός είναι αυτός που ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ... Και δε θα μιλήσω για την υπόλοιπη στάση της (προσωπικής) ζωής τους, αν και θα' πρεπε αφού έχει κι αυτή ενδιαφέρον.

ΓΙΑ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ.

Κι όμως κάποιοι, οι οποίοι συμβαίνει να έχουν υποπέσει σε πολλά απ' αυτά τα ΗΘΙΚΑ ΠΑΡΑΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, κατηγορούν από τις κρυψώνες τους, τους πειρατικούς, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ!

Είναι αυτοί, που συνήθως είναι "βυθισμένοι" στη απάτη και την τεμπελιά και αρέσκονται να μεγαλοπιάνονται... (φυσικά σε βάρος άλλων)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ OΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ, ΑΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑΣΗ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ... ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ "ΑΠΛΥΤΑ" .
Τα πολύ γνωστά λαμόγια λοιπόν και τα τσιράκια τους, κατηγορούν δεξιά και αριστερά στα μπλογκ των λιμενικών, για τα πιστεύω της, σήμερα την Πόπη, αύριο ίσως εμένα, τον Θάνο, τη Δώρα και όποιον άλλον τολμά να αποκαλύπτει... λες και ζούμε ακόμα στο 1967...

Θέλετε να συγκριθούμε λαμόγια; Που όμως ; στην ιδεολογία ή στις πράξεις; Ιδού το ερώτημα.

Χάρης Μπόλκας

ΚΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΕΙΤΩ
Έψαχνα φωτογραφία με γουρούνια να σας βάλω, αλλά τι μου φταίνε τα ζωντανά.