ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ενας λιμενικός γράφει, αγανακτισμένος και οι ...αλήθειες του ...πονάνε...

ΙΜΙΑ 30/01/1996 ,
ένα Δείγμα της προδοσίας και ανεπάρκειας των Πολιτικών, που συνεχίζεται κάθε μέρα!!!
Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2010, 10:32
Προς: peiratikoi@yahoo.gr

Και να ήθελα να ξεχάσω , οι Πολιτικοί με την συμπεριφορά τους δεν με αφήνουν!!
Πριν 14 χρόνια , Λίγες ώρες πριν χαράξει η 31η ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 1996 τρία Παλικάρια, τρεις ήρωες, έδωσαν την ζωή τους για αυτό που λέμε ΄΄πατρίδα΄΄ επειδή κάποιοι άλλοι που είχαν Υπηρεσία και έπρεπε να εκτελέσουν την απαράδεκτη αυτή αποστολή ΄΄λούφαραν΄΄ , κάποιοι Βατραχάνθρωποι έκλαιγαν πάνω στα Πολεμικά πλοία επειδή τους διέταξαν να αποχωρήσουν από τη βραχονησίδα την οποία φύλαγαν μαζί με την Ελληνική σημαία , τις ίδιες στιγμές στα Δωδεκάνησα οι στρατιωτικές μονάδες ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και κάποιοι Καταδρομείς(απλοί φαντάροι) στη ΚΩ και τη ΡΟΔΟ είχαν ξεκινήσει για ΄΄πόλεμο΄΄ όπως τους ανακοίνωσε ο Διοικητής τους , αλλά μετά από λίγες ώρες τους δόθηκε εντολή να επιστρέψουν στα στρατόπεδα τους.
Όλοι ανακουφίστηκαν με αυτή την εντολή ,αλλά όταν έμαθαν για την προδοσία των Πολιτικών οι οποίοι όπως φάνηκε τελικά πιάστηκαν κορόιδα από τους Τούρκους και Αμερικάνους, απογοητεύτηκαν και αηδίασαν!!!
Μετά από το φιάσκο , Λόγω τις ανικανότητας και τις ανεπάρκειας τους να διαφυλάξουν τα εθνικά συμφέροντα και κεκτημένα οι Πολιτικοί ηγέτες έδωσαν εντολή στις Ένοπλες Δυνάμεις να φυλάνε συνεχώς όλες τις βραχονησίδες (εκτός των ΙΜΙΩΝ) από το Φαρμακονήσι στην ΚΩ ως τη Στρογγύλη και τη ΡΩ στο Καστελόριζο, κάτι το οποίο συνεχίζονταν μέχρι πριν λίγα χρόνια (ίσως να συνεχίζεται και σήμερα)!!!
Πολλοί δημοσιογράφοι έκαναν εκπομπές, για να βρουν τους υπεύθυνους των κακών χειρισμών εκείνη τη νύχτα και κάθε φορά οδηγούνταν στους Πολιτικούς......και σταματούσαν την εκπομπή....τι ψάχνετε να βρείτε;
Πρόδωσαν την Ελλάδα , τις ιδέες τους , τον Ελληνικό Στρατό και όλους τους Έλληνες!!!
Μετά το πέρας 16 ετών , άρχισα να κατανοώ γιατί μας πρόδωσαν εκείνη τη νύχτα.....και θα δεχτώ και ας μη το πιστεύω ότι φοβήθηκαν την ένοπλη σύρραξη και τους Αμερικάνους.
Πολλοί από τους στρατιώτες εκείνης της περιόδου Υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια στο ΛΣ και έχουν απελπιστεί γιατί η προδοσία(για άλλους λόγους και με άλλους τρόπους) συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Πολιτική Ηγεσία , Στρατιωτική Ηγεσία ,Συνδικαλιστές προδίδουν καθημερινά το ΛΣ!
Ο Υπουργός έχει βάλει σκοπό να το αλλάξει , βάφοντας το ερειπωμένο και υπό κατάρρευση οικοδόμημα που λέγεται ΛΣ αντί να το επισκευάσει.....μα πάλι ετοιμόρροπο θα είναι Υπουργέ μου....εκτός κι αν ο σκοπός σας είναι να βελτιώσουμε λίγο την εικόνα μας και τίποτε άλλο!

Πιέζει Λιμενικές Αρχές οι οποίες είναι πέρασμα Λαθρομεταναστών να αποδίδουν περισσότερο έργο από το παρελθόν και μετά ανακοινώνει ότι όλα είναι καλά στο ΛΣ και για όλα φταίνε οι προηγούμενοι Άθλιοι Κυβερνώντες!
Πριν από αυτούς εσείς δεν ήσασταν στο τιμόνι της χώρας;
το ξεχνάτε;
Η μήπως νομίζετε ότι ξεχάσαμε πως είχαμε τα χάλια μας και επί των δικών σας κυβερνήσεων!!!
Έπρεπε να είχατε ήδη διορθώσει τα σοβαρά θεσμικά θέματα που απασχολούν τους Λιμενικούς, για τα οποία δεν χρειάζονται χρήματα και αφορούν την αξιοπρέπεια μας και όχι να κάνετε δηλώσεις για το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στα σύνορα και για την αναβάθμιση του ΛΣ, να πετάτε φωτοβολίδες καθησυχασμού στον αέρα για να ηρεμήσουν οι Λιμενικοί και στην πράξη να αδιαφορείτε για όσα απασχολούν το ΛΣ!
Αν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε το ΛΣ σαν περίπτερο της γειτονιάς και την ΕΛ.ΑΣ σαν SUPER MARKET να είστε σίγουρος ότι στο τέλος και η συμπεριφορά των Λιμενικών θα είναι ανάλογη.
Η Στρατιωτική Ηγεσία είναι για απερίγραπτη...,κύριοι .είστε ανεπαρκείς..ανίκανοι ..αδιάφοροι...βολεμένοι Δημόσιοι Υπάλληλοι με την κακή έννοια του όρου!
Δεν περιμένω τίποτα από εσάς, αλλά έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω τις δηλώσεις σας όταν αποστρατευτείτε!!

Έτσι δεν γίνεται με τους Α Ξ του Λ. Σ;;;
Παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα στο ΛΣ και παρεμβαίνετε, για να δημιουργήσετε εντυπώσεις όταν αποστρατευτείτε!
Εσείς Απόστρατοι, κλείστε το στόμα σας και μη βγάζετε το κόμπλεξ της ΄΄τουμπεκίασης΄΄, που είχατε όταν ήσασταν εν ενεργεία!
Μιλάτε για το ΛΣ σαν να είναι ιδιοκτησία σας...
΄΄Υπέρμαχοι της Στρατιωτικής μορφής του ΛΣ!
Αποκαλείτε το ΛΣ Εξειδικευμένο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ τα μοναδικά όπλα που πιάσατε ποτέ στα χέρια σας είναι τα πιρούνια από τις ταβέρνες του Μικρολίμανου και της Πειραϊκής και τα ΄΄μαχαίρια΄΄ που καρφώνατε ο ένας στον άλλο την περίοδο των προαγωγών και των κρίσεων!!! ......
ας ανοίγατε το στόμα σας τότε, που μπορούσατε να είστε χρήσιμοι , τώρα χαρείτε την σύνταξη σας ,κόψτε καμιά πρωτοχρονιάτικη πίτα και καλά σας είναι.
Οι συνδικαλιστές είναι σχεδόν ανύπαρκτοι και νομίζουν ότι, με ανακοινώσεις μας πείθουν για την αγωνιστικότητα , την αποτελεσματικότητα τους και το ενδιαφέρον τους!!!
Δεν παραξενεύομαι με την απάθεια τους αφού η πλειοψηφεί τους εκπροσωπούν τους βολεμένους, τις Υπηρεσίες της καλοπέραση και πάνω από όλα είναι και οι ίδιοι Βολεμένοι και τα ξύνουν!!!
Αγώνας γίνεται για την καρέκλα τους και μόνο γι αυτη!!!
Είναι κρίμα όμως να μην αντιδρούν οι Ενώσεις των Νησιών του Αιγαίου.... έγινε βέβαια η αρχή από την Ένωση Λέσβου-Λήμνου και μπράβο τους αλλά οι υπόλοιπες μένουν άπραγες.
Ας φροντίσουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους οι Ενώσεις των Νησιών για τις ενέργειες τους οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα και όχι να βγαίνει η ΠΟΕΠΛΣ και να μας λέει να κινηθούν δικαστικά όσοι δεν πήρανε προκαταβολή για απόσπαση.... γιατί δεν εκπροσωπούν νομικά αυτοί τους απλήρωτους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα;;
Βγήκαν και οι μεταθέσεις της ντροπής....τελικά τα καταφέρανε οι καρεκλοκένταυροι της Αττικής να την γλιτώσουν πάλι.
Ας επιληφθεί, ο ίδιος ο Υπουργός του θέματος και ας μεταθέσει αυτούς που πρέπει από τις Υπεράριθμες Υπηρεσίες του Υπουργείου και της Επαρχίας στα Λ/Χ και τα πλωτά των Νησιών.
Ελπίζω να μην τον ξεγελάσουν και στο μέλλον, με το μαγείρεμα των αριθμών (δήθεν ότι δεν είναι υπεράριθμοι) και την γλιτώσουν ξανά.


Με αγάπη.....

αναγνώστης!!!