ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ : ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ... ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΛΣ

Διαλυτικά φαινόμενα στο Λ.Σ.

Πειραιάς 27/01/10

Θεωρούμε απαράδεκτο και διαλυτικού τύπου φαινόμενο την αδυναμίας πληρωμής οποιασδήποτε δαπάνης για την κάλυψη των αναγκών του Λιμενικού Σώματος και των στελεχών του.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει ήδη, τεράστιες παρενέργειες στο προσωπικό, που πλέον με περίσσευμα ψυχής εργάζεται ανασφάλιστο και απλήρωτο. Δεν μπορεί να προμηθευτεί φάρμακα, λόγω της καταγγελίας των συμβάσεων των φαρμακευτικών συλλόγων από τη μη πληρωμή τους, μετακινείται συνεχώς σε όλη τη χώρα για μεγάλα διαστήματα, χωρίς να λαμβάνει ούτε τις νόμιμες αποζημιώσεις του, εις βάρος του οικογενειακού του προϋπολογισμού.
Επίσης τίθεται εν αμφιβόλλω η αποτελεσματικότητα του Σώματος, που πλέον δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες των μέσων του, από καύσιμα μέχρι συντήρηση, από εξοπλισμό μέχρι αναλώσιμα υλικά.
Καλούμε τους συναδέλφους να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο το δίκαιο των αιτημάτων τους, όπως αυτά ισχύουν από την κείμενη νομοθεσία, προτρέποντάς τους να απαιτούν και να λαμβάνουν την προκαταβολή της αποζημίωσής τους, για πάσης φύσεως μετακινήσεις, πριν αυτές εκτελεσθούν.
Καλούμε πλέον την κυβέρνηση στο σύνολό της να αντιληφθεί το μέγεθος των προβλημάτων και να δώσει άμεσες και βιώσιμες λύσεις για την αντιμετώπισή τους.
Τέλος εμείς από την μεριά μας, εξαντλούμε κάθε είδος συνεννοήσεων, παρεμβάσεων και διαβουλεύσεων, για την επίλυσή τους, μέσα στο επόμενο 15μερο, όπου και θα λάβουμε τις οριστικές αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία και στάση μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
----------------------------------------------------
Σχόλιο Χάρη Μπόλκα:

Καλό Πάσχα και καλό καλοκαίρι σύντροφοι της ΠΟΕΠΛΣ!
'Ακου, να διεκδικήσουν μόνοι τους, οι λιμενικοί τα δικαιωμάτά τους. Καλέστε τους και σε αντάρτικο.... Εσείς τι κάνετε είναι το θέμα.
Ή, το άλλο, με τον Τοτό, που ανακοινώνετε πως η ομοσπονδία σας ΑΚΟΜΑ κινείται σε επίπεδο συνεννοήσεων. Δεν είμαστε σοβαροί. Ρε πατήστε πόδι ρεεεε.... δηλαδή τι άλλο να σας κάνουν για να βγάλετε μια ανακοίνωση, που να αναλαμβάνετε τουλάχιστον τις υποτυπώδεις ευθύνες απέναντι στους συναδέρφους σας.
Την Αμερική, μήπως τελικά δεν την ανακάλυψε ο Κολόμβος;

Σχόλιο Σπύρου Πάνου:

Άμα αργήσω, φάτε...