ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛ.ΑΚ

Άσε δηλαδή και το άλλο...

...το επικοινωνιακό ανέκδοτο, αυτό με τους ολυμπιονίκες που υπηρετούν (τιμής ένεκεν υποτίθεται) στο λιμενικό και ξαφνικά ανακάλυψε η κυβέρνηση πως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ...

Μα πόσο πια, μας κοροϊδεύετε;

Γιατί, αναρωτιέμαι, δε βγάζετε "στη σέντρα" τους υπηρετούντες, "πρωταθλητές" της λούφας ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, βολεμένους μέσα στο λιμενικό. Γιατί δε σπάτε το απόστημα της διαφθοράς ΤΙΜΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Πάψτε να διασύρετε τους αθλητές. Κάποιοι τουλάχιστον, αν όχι όλοι, έδωσαν ψυχή και υπερέβησαν εαυτόν, σε παγκόσμιες, ολυμπιακές διοργανώσεις , στον στίβο, στο πόλο σε... κάτι ευγενές τέλως πάντων, για να διακριθούν και να κάνουν περήφανους εμάς, μέσα στη διαφθορά και τη μιζέρια μας. Τους ρίξατε σε "νεκρό" πόστο να λουφάρουν (ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ) και τώρα τους διασύρετε άνανδρα.

Δηλαδή αυτοί είναι το πρόβλημα του λιμενικού;

Αφήστε λοιπόν τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια κ. Υπουργέ και κύριε αρχηγέ που μου φαίνονται ύποπτα και επικίνδυνα. Κάντε ουσιαστικό έργο και θα μας βρείτε αρωγούς. Όχι παπαγάλους που να διασύρουν ακόμα και το... αρχαίο πνεύμα αθάνατο. Εδώ υπάρχει και ηθικό ζήτημα.

Χάρης Μπόλκας

ΥΓ Δηλαδή, άλλους ΔΕΝ τιμούν κι άλλους ΔΕΝ τιμωρούν.