ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΠΥΡΟ ΓΑΛΗΝΟ...


ΑΙΟΛΙΚΑ ΝΕΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Λ.Σ

Το σοβαρό θέμα, το οποίο έχει προκύψει με τη φαρμακευτική περίθαλψη του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, λόγω οφειλών του ασφαλιστικού τους φορέα προς τους φαρμακοποιούς, έθεσε με ερώτησή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ο Βουλευτής Σπύρος Γαληνός.

Ο κ. Γαληνός τονίζει ότι εδώ και 3 μήνες τα στελέχη του Λιμενικού στερούνται την αυτονόητη φαρμακευτική τους περίθαλψη, ενώ χαρακτηρίζει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω του αντικειμένου του νευραλγικό αυτού τομέα. «Η αντιμετώπιση του προβλήματος επιτείνεται από το έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα Λέσβου στην περισυλλογή λαθρομεταναστών, σε συνδυασμό με το ότι η Λέσβος αποτελεί κύρια είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα μας.
Συνθήκες, που έχουν ως συνέπεια την αυξημένη έκθεση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος σε μεταδοτικές ασθένειες», υπογραμμίζει ο κ. Γαληνός.
Ο Βουλευτής ζητά να ενημερωθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς ως προς τις ενέργειες στις οποίες προτίθενται να προβούν, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το παραπάνω πρόβλημα.
Και τούτο καθώς έως τώρα αρνούνται οι φαρμακοποιοί να χορηγήσουν στους Λιμενικούς επί πιστώσει φάρμακα, εφόσον δεν έχουν λάβει ούτε καν μέρος των οφειλόμενων ποσών από το κράτος.


αναδημοσιευση απο τα ΑΙΟΛΙΚΑ ΝΕΑ