ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

για τον πλοίαρχο, ΝΙΚΟ ΔΕΝΙΟΖΟ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ...


Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του Πλοιάρχου Λ.Σ. ΔΕΝΙΟΖΟΥ ΝΙΚΟΥ για όλους εμάς που τον ξέραμε από Σημαιοφόρο Λ.Σ.
Και δεν ήταν, γιατί από τότε που μπήκε στο Σώμα είχε και διατήρησε μέχρι τέλους αταλάντευτες απόψεις, κρυστάλλινες θέσεις, λεβέντικη νοοτροπία, κοντολογίς έχει και ψυχή και άντερα που λένε στο χωριό μου.
Ποτέ μα ποτέ δεν έκανε πίσω στις ιδέες του, πάντα άκουγε και τον τελευταίο λιμενοφύλακα, ή έπαρση ήταν για αυτόν μια άγνωστη λέξη.
Η αγάπη του για τα ΚΕΑ ήταν ανείπωτη αν και πολλοί φρόντιζαν να του βάζουν τρικλοποδιές και να προσπαθούν να τον εξοντώσουν ψυχικά.
Το προσωπικό των ΚΕΑ τον υπεραγαπά και όχι μόνο αυτό. Και επειδή ο Νίκος δεν το έλεγε ποτέ όσο ήταν στο Σώμα, με μια μηδενική υποστήριξη πήγε στην EUROPOL στην Ολλανδία και από το τίποτε έφτιαξε και έστησε το Γραφείο του Λιμενικού εκεί.
Και εσείς νεότεροι πρέπει να ξέρετε ότι ο Νικος έφτιαξε την ομάδα πυροτεχνουργών στο Λιμενικό και αυτός ήταν ο πρώτος που έφερε τα πρώτα σκυλιά τόσο για τα ναρκωτικά όσο και για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς στο Λιμενικό.
Πάντα έβαζε τον εαυτό του πρώτο σε κάθε αποστολή έχοντας την ικανότητα να εμπνέει τους υφισταμένους του που τον ακολουθούσαν με εμπιστοσύνη.
Με καμάρι τον παρακολουθούσαμε να συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια και να φροντίζει πάντα για την συνεχή ενημέρωσή του.
Αλλά, δυστυχώς δεν θελουν τέτοιους ανθρ'ωπους στο Λιμενικό.
Ένα είναι το γεγονός: Ότι το Λιμενικό έγινε πάρα πολύ φτωχότερο από την στιγμή που έφυγε ο Δενιόζος.
κ. Διοικητά, σας ευχόμαστε ότι το καλύτερο στην καινούρια σας ζωή.

Από τα ΚΕΑ