ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

τιμη στον ηρωα ΣΩΤΗΡΗ ΤΑΤΣΑΚΗ-αντισταθειτε οι υπολοιποι,πεισμώστε, αντιδράστε...


Συνάδελφοι Λιμενικοί , Φίλοι Πειρατικοί,
αλλά και σεις οι άλλοι που δεν μας γουστάρετε, θέλω να εκφράσω τη μεγάλη θλίψη και οργή για τον χαμό του Σωτήρη Τατσάκη , όχι γιατί απλά ΄΄έφυγε΄΄ απο την οικογένεια του και από κοντά μας, αλλά, γιατί ήταν άδικος ο χαμός του! Παράλληλα είμαι υπερήφανος για τον αδικοχαμένο συνάδελφο, γιατί αυτές τις δύσκολες στιγμές, που περνάμε σαν Σώμα, όλοι έχουμε ανάγκη απο εναν πραγματικό ήρωα.
Ηρωας δεν είναι μόνο, επειδή έπεσε εν ώρα καθήκοντος , αλλά κυρίως, επειδή όλα αυτά τα χρόνια επιτελούσε με
αγάπη και
αυταπάρνηση το καθήκον του, θεωρώντας το αυτονόητο και ας μην του παρείχε η Υπηρεσία τα μέσα για να εργαστεί , να προστατευθεί και ας αδιαφορούσε για τα προβλήματα του , με τραγικό τελικά αποτέλεσμα!
Ας βγει και κάτι καλό απο τον άδικο χαμό του Σωτήρη , ας πεισμώσουμε όλοι μας ,
ανοίξτε τα στόματα σας , προβείτε σε ενέργειες συνάδελφοι και αντισταθείτε σε οτι σας προσβάλει,
παράλληλα δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στην εκτέλεση της Υπηρεσίας!
Όσο για σας, που τώρα δήθεν κλαιτε για το παλικάρι....
θέλω να σας δω να προχωράτε σε πράξεις!
Αν κάποιοι θέλουν την ΕΛ.ΑΣ μέσα στα λιμάνια , τρέφουν αυταπάτες ότι θα γίνει πράξη.... θεατές στο ΄΄γήπεδο΄΄ μας μπορούμε να έχουμε πολλούς, ΄΄μπάλα΄΄ όμως παίζουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!
Καλω όποιο συνάδελφο εντοπίζει Αστυνομικό στον χώρο ευθύνης του να ζητά εξηγησεις για την παρουσία του και αν διαπιστώσει οτι αυτός επιλαμβάνεται η΄παρεμβαίνει σε οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο ευθύνης του ΛΣ, να τον διώχνει, προσβάλοντας τον για την παράτυπη και παράνομη συνπεριφορά του και να παιρνει τα στοιχεία του για να προβεί σε αναφορά, αν
χρειαστεί!
Μη φοβηθείτε να το κάνετε, προσωπικά το έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και μετά δεν ξαναπερνούσαν ουτε για βόλτα οι χωροφύλακες!
Και κλεινω λέγοντας ,
Κύριε Υπουργέ ,έλεος...φτιάξτε το Αρχηγείο με την βοήθεια Λιμενικών και μόνο Λιμενικών!
Αν θέλει ο Αρχι-χωροφύλακας, ας βγει μια βόλτα με Ν/Γ και να έχει 8bf να ΄΄τα δει όλα΄΄, αφού προηγουμένως έχει ξυρίσει αυτό το αντιαισθητικό μουστάκι που παραπέμπει σε άλλες εποχές , μήπως καταλάβει απο μόνος του οτι δεν έχει καμια δουλειά με το ΛΣ.


Ολοι εσείς οι Ανώτεροι και Ανώτατοι και οι Συνδικαλιστές ,αν επιτρέψετε να σας καπελώσουν Χωροφύλακες και Συνταξιούχοι του Δημοσίου (και μη χειρότερα) και τους δώσετε το δικαιωμα να δημιουργήσουν ένα εκτρωμα, το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα Ακτοφυλακή ,θα επιβεβαιώσετε με το χειρότερο τρόπο, αυτά που σας καταλογίζουν όλα αυτά τα χρόνια όλοι οι Λιμενικοί.
Έχετε μια τελευταία ευκαιρία να διασώσετε την Υπηρεσιακή σας αξιοπρέπεια (οι πρώτοι) και Συνδικαλιστική σας αξιοπρέπεια (οι δεύτεροι)!
Μετά αν τελικά δεν πάει τίποτα
καλά....
Ετοιμαστείτε....ερχόμαστε και είμαστε πολλοί!!!!


ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ για τον Σωτήρη Τατσάκη , επειδή με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ έδινε τη ΖΩΗ του κάθε μέρα για το ΛΣ... ώσπου μια μέρα η Υπηρεσία δυστυχώς του πήρε τη ΖΩΗ, αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να του πάρει την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!


ενας φίλος.