ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΚΎΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,Λ.ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ Μ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΜΕΧΡΙ και τους 10 μήνες φτάνουν οι οφειλές ασφαλιστικών οργανισμών στους φαρμακοποιούς της Χίου.
Την πρωτιά κατέχει το ταμείο του ΥΕΝ - σ’αυτό ασφαλίζονται οι λιμενικοί- το οποίο χρωστάει ακόμη και 10 μήνες!
«Πριν λίγες μέρες πληρώθηκα τα οφειλόμενα του περασμένου Μάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην «Α» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών Χίου, Θόδωρος Νικολαΐδης.

Το μεγαλύτερο, όμως, πρόβλημα δημιουργεί πάλι ο ΟΠΑΔ (το ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων) με 6μηνη καθυστέρηση στην καταβολή των οφειλομένων στους φαρμακοποιούς, ενώ και το ταμείο που είναι ασφαλισμένοι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ δεν πάει πίσω με 5μηνη και 6μηνη καθυστέρηση.
Η κατάσταση αυτή πιέζει ασφυκτικά τον κλάδο των φαρμακοποιών και ήταν το θέμα συζήτησης της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, έχοντας ήδη σκληρύνει τη στάση τους συγκεκριμένοι σύλλογοι φαρμακοποιών, όπως αυτός της Αττικής που έλαβε απόφαση να διακόψει από 1η Ιανουαρίου τη συνεργασία του με το ταμείο του ΥΕΝ.
Πέρα από τους μπαταχτσήδες θα πρέπει να σημειώσουμε και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, που ακόμα μπορούν και καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους στους φαρμακοποιούς.
Σ’αυτούς ο κ. Νικολαϊδης περιέλαβε το ΙΚΑ, τον ΟΓΑ και τον Οίκο Ναύτου (εποχής Θανάση Βαρίνου, γιατί μετά από αυτόν, ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα).

Χρ. Ψ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.