ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΠΥΛΙΩΤΗΣ:ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ , ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...


12.2009

Φίλοι στελέχη του Λιμενικού Σώματος,

Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες, που τεχνηέντως αφήνουν κάποιοι να κυκλοφορούν και που θέλουν να δημιουργείται επιτροπή για την επεξεργασία των θεμάτων της ιδρύσεως Αρχηγείου Λ.Σ. και του νέου Οργανισμού του Σώματος ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, τότε καλώ δημοσίως τον κ. Α/Λ.Σ. και τους 2 κ.κ. Υ/Λ.Σ. να παραιτηθούν ΑΜΕΣΩΣ, να φύγουν από το Σώμα αυθημερόν, να πάνε στα σπίτια τους και να διασώσουν έτσι ό,τι μπορούν να διασώσουν ακόμη από την επαγγελματική, στρατιωτική και προσωπική τιμή και αξιοπρέπειά τους.

Αν δεν το πράξουν, τότε θα μείνουν στην ιστορία του Λιμενικού Σώματος ως η Ηγεσία που παραιτήθηκε, ξε-παραιτήθηκε και, τελικά παρέμεινε στο Λ.Σ., προήχθη και επέτρεψε να εξευτελισθεί εντελώς και ανεπανόρθωτα και το ένδοξο Σώμα του οποίου ηγούνται, αλλά και το σύνολο των Γυναικών και Ανδρών που το στελεχώνουν με αξιοπρέπεια, επαγγελματισμό και, πολλές φορές, και με αυτοθυσία.

Γυναίκες και Άνδρες του Λιμενικού Σώματος κρατήστε ψηλά το κεφάλι και μείνετε συναδελφικά και συντεχνιακά ενωμένοι και σε συνεχή επιφυλακή.

Και να γνωρίζετε ότι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Στυλιανός Αντ. Πυλιώτης