ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΑΣΜΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ,ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ...













Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση να είμαι μαζί σας στα πρώτα γενέθλια σας και να ευχηθώ ολόθερμα να είμαστε όλοι καλά και γεροί για να γιορτάσουμε μαζί πολλά γενέθλια του Peiratikou.Με το Peiratiko έχει αλλάξει σελίδα το ρεπορτάζ καθώς αρχίζει σιγά -σιγά να αναδεικνύει την - βαθιά κρυμμένη επι πολλά χρόνια - προσωπικότητα του. Όσοι διαβάζουν το Peiratiko και δεν είναι του σιναφιού το εκλαμβάνουν ως ένα σημείο ανεξάρτητης και έγκυρης ενημέρωσης. Δε γνωρίζουν όμως την ιστορία του ρεπορτάζ και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αντιληφθούν - δικαιολογημένα - του τι ακριβώς έχει συμβεί με το Peiratiko.
Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος αυτό που κάνετε διότι ανεξάρτητα από το σημείο που εκκινεί κανείς αυτό που προέχει είναι να το να διασφαλίσουμε όλοι μαζί ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανεξάρτητες φωνές και γραφίδες μέσα από τις οποίες κερδίζουμε όλοι μας ένα κομμάτι από την Δημοκρατία που δικαιούμεθα και που πρέπει εμείς πρώτοι να εξασφαλίσουμε για τα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου που είναι το μέλλον αυτού του τόπου, μπας και αυτά τα καταφέρουν καλύτερα απο εμάς.
Σας εύχομαι ολόψυχα να τα χιλιάσετε και να συνεχίσετε ακάθεκτοι να είστε ενοχλητικοί και ανυπόφοροι. Εξάλλου, όπως έλεγε και ο Τζών Κένεντυ, όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, οι ζόρικοι προχωρούν.

Υ.Γ.1 : Όπως εξήγησα και στην Πόπη Χριστοδουλίδου προσωπικά θα θεωρήσω ότι το Peiratiko θα έχει αλλάξει πραγματικά σελίδα όταν θα καταφέρετε τον Θανάση να γράφει με πεζά και όχι κεφαλαία.
Υ.Γ.2 : Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν αισθάνομαι λιγότερο ελεύθερος από ότι αισθάνονται άλλοι συνάδελφοι που μετέχουν ενεργά στην προσπάθεια του Peiratikou. Το γεγονός πως δεν σκεφτόμαστε και δεν αναλύουμε όλοι μας με τον ίδιο τρόπο αυτά που βλέπουμε εμπρός μας καθημερινά νομίζω ότι είναι ένα πλεονέκτημα του ρεπορτάζ που υπηρετούμε και όχι ένα μειονέκτημα. Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι έχω να χωρίσω κάτι με τον οποιοδήποτε από εμάς και δεν ξεχωρίζω κανέναν, είτε είναι νέος, είτε παλιός, είτε εργάζεται σε μικρό μεγάλο μέσο. Βεβαίως με τους παλαιότερους υπάρχει ένα άλλο δέσιμο διότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί, αλλά αυτό νομίζω πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Πιστεύω ότι όλοι μας προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο και με τα δικά του σημεία αναφοράς.
Υ.Γ.3 : Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζει η αγαπητή μου Δώρα ότι δεν είμαστε ανταγωνιστές, όπως μου είπε αστειευόμενη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ίδρυσης του TheSeaNation επειδή έτυχε τα γραφεία του να βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τα Δικαστήρια στα οποία κατά περιόδους πολλοί συνάδελφοι είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται πολλές ώρες, ενημέρωσα τους πάντες πως οι εγκαταστάσεις μας και οι υποδομές μας είναι στη διάθεση όλων μηδενός εξαιρουμένου. Η πρόσκληση αυτή παραμένει ανοικτή και ανα πάσα ώρα όποια ή όποιος εκ των συναδέλφων χρειαστεί οτιδήποτε για να κάνει τη δουλειά του με άνεση και ασφάλεια οι πόρτες του TheSeaNation είναι ανοικτές. Εξάλλου, για το ρεπορτάζ δε ξέρω, αλλά καλύτερο καφέ απο εμάς δε φτιάχνει κανείς στον Πειραιά...


TheSeaNation
Γιώργος Σ. Σκορδίλης
Σκουζέ 4- 18531 Πειραιάς
Τηλ: 210-4292417 τηλ. κέντρο
Fax: 210-4292416
Κιν: 6944-684546
Email: gskordilis@theseanation.com
www.theseanation.gr

---------------------------------
Γιώργο μας,
δεν ξέρω για καφέ,αλλά απο γαλακτομπουρεκο, είσαι ο... πρώτος.
Να σου πώ κάτι καλέ μου φίλε
σε εκτιμώ για το χιούμορ σου, το ανοιχτό μυαλό σου και την μεγάλη σου καρδια...
Σε ευχαριστούμε πολύ, Γιώργο μας.


π. χρ.