ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΕΞΩ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ...


Αγαπητοι Πειρατικοί,
ο φίλος Λιμενικός που αναρωτιέται για τον "συντονιστή" της πρώην Γενικής Γραμματείας Λιμένων έχει απόλυτο δίκιο.
Αγαπητή Πόπη δεν χρειαζόμαστε κανένα χρυσοκλαράτο αρχιτέκτονα της δεξιάς πολιτικής και του ξεπουλήματος του Λιμανιού του Πειραιά, για να κάνουμε την δουλειά μας και ψάξε και μάθε καλύτερα......
γιατί εγώ έψαξα και έμαθα και μάλιστα από πολλούς αυτήκοες μάρτυρες ότι η Κα υπουργός ΔΕΝ τον διατήρησε στη θέση του αλλά "διατηρήθηκε" ο ίδιος σ΄αυτήν ( για πόσο άραγε??? ) και άρχισε να δίνει εντολές και να τρομοκρατεί δημοκρατικά μυαλά σαν η Ν.Δ.........να μην έφυγε ποτέ.
Οι υπάληλλοι της πρώην ΓΓΛΛΠ ξέρουν την δουλειά τους και σίγουρα θα την κάνουν καλύτερα χωρίς τις γαλάζιες παρεμβάσεις του μη θεσμοθετημένου γαλάζιου "συντονιστή" και ας μην ξεχνάμε ότι ο ΄΄εκλεκτός χρυσοκλαράτος ΄΄ κατέχει θέση που "θεσμοθετήθηκε" με γαλάζια υπουργική απόφαση η οποία τροποποιούσε Προεδρικό Διάταγμα, αναρωτιέμαι τώρα εγώ, γίνεται αυτό ???????
και όμως έγινε.
Αναρωτιέμαι επίσης πόσο σημαντική ήταν η θέση που έφτιαξαν για τον χρυσοκλαράτο που αυτός άφησε ολόκληρη θέση προξενικού, γιατί άραγε?????
Οι υπάληλλοι των διευθύνσεων της πρωην ΓΓΛΛΠ αγωνιούν, αγαπητή Πόπη, περισσότερο από τον καθένα για να λειτουργήσουν σωστά οι Υπηρεσίες αλλά όχι έτσι, όχι με τους αρχιτέκτονες των γαλάζιων πολιτικών για τα λιμάνια που ξεπούλησαν τον Πειραιά και μοίραζαν σε ημέτερους φιλέτα.


ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ