ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ....


Τέρμα τα δίφραγκα και τα τάληρα....την Πέμπτη το μεσημέρι έχει ΚΥΣΕΑ και από την Παρασκευή, υποθέτω, θα αρχίσουν να βαράνε τα κανόνια για την υποδοχή του νέου Αρχηγού Λ.Σ.
Μόνο μην το κάνουν όπως στην αστυνομία...από Πέμπτη σε Πέμπτη το ΚΥΣΕΑ γιατί βλέπω το λιμενικό....να φυλλορροεί, στο τέλος!!!!

Η Ελληνική Ακτοφυλακή πάντως.....οδεύει στο δρόμο της αποστρατικοποίησης....το 'πε ξεκάθαρα ο Υπουργός σήμερα....αναφερόμενος στις ενεργειες που σκοπεύει να κάνει κατά της αυθαιρεσίας των σωμάτων ασφαλείας..... Τέλος στη στρατιωτική δικαιοσύνη για το λιμενικό....οι παρανομούντες θα αντιμετωπίζουν πλέον τα πολιτικά δικαστήρια.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης είπε, όμως, κι άλλα σήμερα. Τα πιο πολλά αφορούν στην ΕΛ.ΑΣ αλλά....η καμπάνα χτυπάει βαριά και για το λιμενικό στα θέματα αυθαιρεσίας κατά των πολιτών.
Βασικό μότο του υπουργού: " ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ"
('Αντε να δούμε)

Ο τηλεφωνικός αριθμός όπου θα καταγγέλονται κρούσματα βίας και αυθαιρεσίας των αστυνομικών θα δέχεται καταγγελίες και για το λιμενικό.... Οι καταγγελίες θα εξετάζονται μέσα σε ένα μήνα το αργότερο από ένα ανεξάρτητο γραφείο ( καμμία σχέση με εσωτερικών υποθέσεων και τα ρέστα, οι ένστολοι θα είναι λίγοι και μόνο οι έχοντες νομικές σπουδές )

Για το τέλος, το καλύτερο.....Τα παράπονά σας στο.... διαδίκτυο....είπε ο κ.Χρυσοχοίδης. Θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα όπου οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας, θα μπορούν - με εχεμύθεια- να καταθέτουν τις προτάσεις και τα σχόλια τους για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.... και θα απαντάει μάλιστα προσωπικά ο ίδιος ο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ
Α, όλα κι όλα, όμως, Υπουργέ μου!!! Την ανοιχτή διαβούλευση για το λιμενικό την έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση το peiratiko..... κι αυτό ας το αναγνωρίσετε....συμμετοχική δημοκρατία θέλουμε κι εμείς.....

Πόπη Χριστοδουλίδου
Δώρα Βογιατζάκη