ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ


Ο Ναύαρχος Μπούσιος Αρχηγός! Άλλη μια νέα ελπίδα ανατέλλει για το Λιμενικό Σώμα και όλοι εμείς περιμένουμε με αγωνία, με ελπίδα να δούμε καλύτερες μέρες..όπως περιμέναμε και με τον Ρεντζεπέρη και τον Σιωνίδη και τον Γκλεζάκο και τον Δελημιχάλη και τον.. (κάθε πέρυσι και καλύτερα). Ας είμαστε όμως ρεαλιστές και όχι ψεύτικοι γιατί διαβάζω πολλά και δεν αντέχω άλλο πια αυτήν την υποκρισία. Ο «κύριος» Μπούσιος δεν ήταν αυτός που έδωσε την παραίτηση του γιατί το ΠΔ189/09 τον έθιγε; Ο «κύριος» Γιαννημάρας δεν ήταν αυτός που επίσης έδωσε την παραίτηση του γιατί το ΠΔ189/09 τον έθιγε; ; Ο «κύριος» Εξαρχόπουλος δεν ήταν αυτός που επίσης έλεγε ότι θα την δώσει γιατί το ΠΔ189/09 τον έθιγε; Πως λοιπόν όλοι αυτοί (με άρρηκτους δεσμούς με ΔΘΣ-ΔΝΠΑ-ΔΕΚΝ μία ζωή) οι οποίοι «πήραν» τις παραιτήσεις τους πίσω για να κρατήσουν την καρέκλα τους, θα υπερασπιστούν τον νέο επιχειρησιακό ρόλο του Λιμενικού; Πως (ΡΩΤΑΩ) θα υπερασπιστούν τα δικαιώματά μας; Ας μην γελιόμαστε λοιπόν γιατί όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στο ΠΡΟΠΟ θα είμαστε και πάλι τελευταίοι. Άλλωστε όλοι ξέρουμε τα δικά μας λάθη. Ο «φίλος» μου ο Ακτοφύλακας γράφει πολλά και σωστά για το Σώμα όμως δεν τον είδα να γράφει πουθενά το πώς μπήκε η αρραβωνιαστικιά του στο Λιμενικό και τι μέσο έβαλε κι αυτός (όπως βάζουμε σχεδόν όλοι μας σε αντίστοιχες περιπτώσεις) για να πετύχουν την συνυπηρέτηση με την ορκωμοσία της. Ας κοιτάξουμε λοιπόν όλοι μας (και πρώτος και καλύτερος εγώ) τα χάλια μας και να μην τα κρύβουμε (και πρώτος και καλύτερος εγώ) γιατί μόνο έτσι, εάν αλλάξουμε εμείς (γιατί ντρέπομαι γιαυτό που είμαι) θα αλλάξει και το «καημένο» το Λιμενικό.Λυπάμαι που το λέω αλλά εσείς οι πειρατικοί δημοσιογράφοι έχετε δίκιο σε όλα. Είμαστε όλοι μας απαράδεκτοι και όσοι δεν είναι, θα γίνουν γιατί έτσι μας θέλουν να είμαστε και τελικά έτσι κι εμείς βολευόμαστε.

Γλαρόμπατσος

----------

ΣΧΟΛΙΟ: Το "βύσμα" κρατάει δέσμια όλη την κοινωνία. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αξιοκρατία. Αν υπάρχει κάπου, στείλτε μήνυμα να το αναφέρουμε ως παράδειγμα προς μίμηση. Αλήθεια! Θα αναρτηθεί σε περίοπτη θέση, στο πειρατικό. Έτσι μας θέλουν κάποιοι ,για να ΜΑΣ ελέγχουν καλύτερα ως πελάτες. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ. Και μας πιάνουν και στην ανάγκη, αφού πρώτα μας την δημιουργήσουν. Τον καταλαβαίνω τον ακτοφύλακα και τον κάθε ακτοφύλακα, που δεν ξέρει που να βρει το δίκιο του και τελικά καταφεύγει εκεί. Ας τελειώνουμε όμως μ' αυτό. Και νομίζω υπάρχει λύση : ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ Ή ΩΜΑ, ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΨΟΥΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ "ΤΡΩΜΕ" ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ, ΙΚΑΝΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΕΡΩΝ, ΑΝ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. "ΔΩΣΤΕ ΣΤΕΓΝΑ" ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ, Σ' ΑΥΤΕΣ. Εκεί που έχουμε φτάσει, καταγγείλτε τους, ακόμα κι δεν είστε θύματα αλλά "φάγατε" τη θέση άλλου.ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΕΜΠΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΣ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΗ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΤΩΣΕ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

θα ήθελα κι εγώ να ευχηθώ στο νέο αρχηγό καλή επιτυχία με περισσότερη αξιοκρατία, επιτέλους. Κι ελπίζω να μη χρειαστεί να ξεπληρώσει, τώρα ή στο μέλλον κανένα συμβόλαιο, όπως έχουν δει τα μάτια μου ουκ ολίγα.

Για την ανάρτηση και το σχόλιο Χάρης Μπόλκας