ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ


"Εδώ και αρκετό καιρό είμαι ένας από τους πολλούς αναγνώστες του Blog του οποίου είναι το μόνο που μας ενημερώνει όλους εμάς τους άμεσα ενδιαφερόμενους καθώς και ένα πολύ δημοκρατικό βήμα για όλες τις απόψεις.
Θέλοντας να συμβάλλω στη καλύτερη ενημέρωση σας, σχετικά με το άρθρο σας για την αποστολή του κυκλαδίτικου σκάφους στη Σαντορίνη, το οποίο αναρτήθηκε, στις 11-11-09 21:56 σας ενημερώνω ότι θα πάει άλλο κυκλαδίτικο σκάφος το οποίο δεν έχει ηλεκτρογεννήτρια αλλά έχει ραντάρ..(μεγάλη πρόοδος) με ότι αυτό συνεπάγεται με ένα μόνο καπετάνιο και οι απαιτήσεις τις αποστολής είναι για 24ωρη φύλαξη του αμερικανικού πολεμικού για 4 μέρες...Πως θα γίνει αυτό?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
------------------------------------

ΣΧΌΛΙΟ: Είπαμε....το "μεγαλείο" της ακτοφυλακής δεν τελειώνει ποτέ, το άτιμο! Τι άλλο να πω και τι να σχολιάσω..... να ρωτήσω μόνο..κεριά πήραν τα παιδιά μαζί τους???? γιατί τη μαύρη νύχτα πώς θα την βγάλουν στο σκοτάδι???? Α! και ρούχα χοντρά για το κρύο! Α, και ελπίζω οι αμερικανοί να θεωρήσουν τη συσκότιση...μέρος της αποστολής για λόγους ασφάλειας!!!! Χαχαχαχα! συγνώμη που γελάω, είναι πικρό το γέλιο!
ΑΛΛΑ ποτέ κανείς δεν παραιτήθηκε γι'αυτά!

Δώρα Βογιατζάκη