ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ 'ΚΟΥΜΠΙΑ"... ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΑΝ


13.11.2009

Καλό το σχόλιο στο Πειρατικό για την ακτοπλοΐα και τα "κουμπιά" της. Πολύ καλό!

Γιατί δεν μας λένε, όμως, και ποιός είναι ο εκ του Νόμου τελικός καθ' ύλην Προϊστάμενος (πολύ Ανώτατος Αξιωματικός) της συγκεκριμένης Διευθύνσεως, στην οποία υπηρετεί το "κουμπί"; Εκείνο το κουμπί της ακτοπλοΐας, ντε; Με τις πισίνες και τους κήπους!!!
Τώρα θα γελάσουμε και θα γελάσουμε καλά.
Στέλνω την Δευτέρα Μηνυτήρια Αναφορά στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιώς και στο Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων (με κοινοποίηση στον κ. ΥΠΤΠ, για να έχει τον νου του, εκεί, στο ΚΥΣΕΑ), επισυνάπτοντας την δική σας ανάρτηση και το δικό σας σχόλιο. Με αίτημα την σε βάθος διερεύνηση της συγκεκριμένης καταγγελίας (πολύ εξειδικευμένης και πολύ "επιστημονικής") και την ανάδειξη των όποιων διαχρονικών ποινικών ευθυνών, όλων όσων εμπλέκονται με το ΣΑΣ και τις αρμόδιες/συναρμόδιες Υπηρεσίες του τ. ΥΕΝΑΝΠ, είτε αυτοί είναι Πολιτικοί, είτε Λιμενικοί, είτε πολίτες (ηθικοί αυτουργοί).
Ας ψάξουν δε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και το τί έσχες, και το πότε το έσχες και το πόθεν το έσχες ΟΛΩΝ αυτών των "κυρίων". Και τότε, θα γελάσει και θα κλάψει ταυτόχρονα ο κάθε πικραμένος και αδικημένος.
Και θα καταλάβουν και οι Λιμενικοί της περιφέρειας και της σκληρής δουλειάς τί παίζεται τόσα χρόνια πίσω από τις τίμιες πλάτες τους.
Μάλλον κάηκε ο υποψήφιος ΗΓΕΤΗΣ...!!!
Στυλιανός Αντ. Πυλιώτης