ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΚΑΤΑ...ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Είπε, είπε και τι δεν είπε...
'Εχωσε, έχωσε και τι δεν έχωσε...
'Ηταν απλά....καταιγιστικός...

Ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος όχι μόνο κατήγγειλε την αδιαφάνεια και τα κολπάκια με τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, όχι μόνο "γκάζωσε" τους πρώην και τους νυν, είπε κατά την ταπεινή μου άποψη όλα όσα σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να πούμε ή ακόμα κι όταν τα λέμε..κανείς δεν δίνει σημασία...........

Ο Mr.MIG, ξεκίνησε μιλώντας για τις άγονες αερογραμμές.... που διέπονται από καθεστώς αδιαφάνειας στην ανάθεση( ΤΙ μου θυμίζει αυτό άραγε?) Είπε ότι η νέα ολυμπιακή έκανε προσφορά με μηδέν επιδότηση και αντί αυτής προτιμήθηκαν άλλες εταιρίες που θα εισπράξουν 2,2 ζεστά, κρατικά εκατομμύρια.....ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???
Είπε ότι έκανε μια προσφορά ακριβού ιατρικού μηχανήματος στο Νοσοκομείο Παίδων και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε...κι όταν το μηχάνημα τοποθετήθηκε σε ιδιωτικό νοσκομείο του ομίλου του, τότε ο ΟΠΑΠ αγόρασε ένα ίδιο....το εγκατέστησαν στο Παίδων...αλλά ακόμη δεν δουλεύει γιατί λείπει ένας χειριστής ακτινο-φυσικός!!!!!!

Είπε και άλλα πολλά. Η ωραιότερη ατάκα του, όμως, ήταν για την φράση αυτή που δεκαετίες τώρα συνοδέυει τα κροκοδείλια δάκρυα των κυβερνώντων κάθε φορά που ένα σκάνδαλο σκάει στα μούτρα μας..... Χαρακτήρισε, ο Ανδρέας Βγενόπουλος "εθνικό ανέκδοτο" την φράση "το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο"..... Είδατε εσείς ποτέ να φθάνει??????

Και πριν με κατηγορήσετε ότι "προσχώρησα στον καπιταλισμό" έχω να πώ μόνο το εξής:
Συμφέροντα οικονομικά και επιχειρηματικά σαφώς και έχει ο Βγενόπουλος...αντίπραξη σαφώς και μπορέι να θέλει να κάνει....
Τρελός, όμως, δεν είναι για να εξαπολύει αβάσιμες προσωπικές επιθέσεις....όλο και κάποια "χαρτάκια" θα έχει στα χέρια του... ( α! και το κυριότερο...δεν είναι ούτε Μανούσης, ούτε Αγούδημος.....είναι σοβαρός επιχειρηματίας, αν μη τι άλλο)
αναλυτικά: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1741952
Δώρα Βογιατζάκη