ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ


Καταρχάς συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε..

Σας γράφω για το πολυσυζητημένο θέμα του Αγούδημου.
Αποφάσισε η πολιτεία (και πολύ καλά έκανε) να απεγκλωβίσει τους βασανισμένους ναυτικούς από την ομηρεία τους.
Βέβαια αυτό γίνεται με λεφτά του ελληνικού λαού και με ιδρώτα όλων των ναυτικών, και αύριο μεθαύριο θα λέμε οτι το ΝΑΤ απο εκεί που ήταν το πιο εύρωστο ταμείο δεν πάει καλά.... Τελος πάντων, ιερός σκοπός...
Δηλαδή τι έγινε? Καλά εισπράξαμε τόσα χρόνια, επιδοτήσεις, ναύλους, πρώτοι όταν ήταν να εισπράξουμε, τελευταίοι όταν ήταν να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, πάχυναν οι κοιλιές, τα πορτοφόλια, οι ακίνητες περιουσίες, και μια ωραία πρωία δηλώνουμε έλλειψη ρευστού και κάντε ότι καταλαβαίνετε?
Καλα φάγαμε, καλά ήπιαμε, τον λογαριασμό στείλτε τον στον απέναντι?
Και άντε οι ναυτικοί γλίτωσαν... Οι υπόλοιποι?
Οι υπάλληλοι απλήρωτοι στον δρόμο, συνεργεία, προμηθευτές, τράπεζες, συνεργάτες όλοι να φορέσουν από ένα φέσι και να τρέχουν στους δρόμους?
Λειτουργεί τίποτα σε αυτό τον τόπο?

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, Γ.
-----------------------------------

σχόλιο: Δίκιο βουνό, έχετε. Το ΝΑΤ, το κακόμοιρο έχει ένα έλλειμα να....με το συμπάθειο και ξέρετε κι εσείς ότι έχει να κλείσει ισολογισμό από το 2003............... Τώρα τουλάχιστον τα λεφτά θα τα πάρουν ναυτικοί γιατί από το ΝΑΤ έχουν πάρει.....καν και καν.
Εδώ στο peiratiko κατ'επανάληψη έχουμε πει και γράψει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΦΕΣΗ.
Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο...
'Ηλπιζα ότι η νέα κυβέρνηση θα είναι πιο ευαίσθητη....και για τον Αγούδημο και για την Ασπίς Πρόνοια και για πολλά.... άλλα........... ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ KAI ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Δ.ΒοΓ.