ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΟ ΤΑΚΗ ΜΑΣ, ΜΕΓΑΛΗ...ΚΑΡΔΙΑ...
















ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ
Έφυγε ο Παναγιώτης Μελάς

PIRAEUS NEWS
Συγκλονισμένη είναι η πόλη του Πειραιά από τον ξαφνικό θάνατο του γιατρού καρδιολόγου Παναγιώτη Μελά ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 59 του χρόνια.
Όπως έγινε γνωστό ο δραστήριος επιστήμονας, και δημοτικός σύμβουλος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στη Ρώμη όπου συμμετείχε σε ιατρικό συνέδριο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο Π. Μελάς αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο η καρδιά του τον πρόδωσε. Ειρωνεία της τύχης, να χάσει τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή ένας έγκριτος καρδιολόγος που χάρισε απλόχερα και ανιδιοτελώς τη ζωή και μάλιστα στη διάρκεια καρδιολογικού συνεδρίου...

Ο Παναγιώτης Μελάς είχε διατελέσει Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (θητεία με πλούσιο κοινωνικό έργο) και τον τελευταίο καιρό ήταν ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η ομάδα με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια όλων των παικτών και παραγόντων και ανακοίνωσε πως η φωτογραφία του εκλιπόντος θα είναι αναρτημένη και στο στο ιατρείο της ΠΑΕ ως ελάχιστος φόρος τιμής. Επίσης σύσσωμη η ομάδα θα παραστεί στην κηδεία του.

Ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας μετά την απώλεια του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά και Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Μελά έκανε την ακόλουθη δήλωση :«Ο αιφνίδιος χαμός του Παναγιώτη Μελά μας έχει συγκλονίσει όλους. Ανθρώπινος, χαμογελαστός, λαμπρός επιστήμων, πάντα κοντά στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας, αλλά και με λόγο και άποψη για τα κοινά του τόπου μας, για το μέλλον του Πειραιά, ο Παναγιώτης Μελάς υπήρξε εξέχων μέλος της πειραϊκής κοινωνίας και της ιατρικής κοινότητας. Η απώλεια του στην πόλη μας αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λακωνία θα είναι πλέον αισθητή. Στους οικείους του εκφράζουμε από βάθους καρδιάς τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Για την απώλεια του Παναγιώτη Μελά, ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας δήλωσε: «Έφυγε από κοντά μας ένας σπάνιος άνθρωπος, ένας άριστος επιστήμονας, ένας πολίτης του Πειραιά, που με την παρουσία του λάμπρυνε την πολιτική, την κοινωνική και την ιατρική ζωή της πόλης. Το ήθος του, ο ήπιος λόγος του αλλά και η αλληλεγγύη του στους πάσχοντες επιβεβαιώνουν ότι με ό,τι καταπιανόταν έκανε Λειτούργημα. Ο Παναγιώτης Μελάς θα λείψει σε όλους μας. Στους δικούς του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο Ροδόπολης.

Η οικογένεια του αποβιώσαντος παρακαλεί, αντί για στεφάνια, να γίνουν καταθέσεις υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού».


Αναδημοσίευση απο το PIRAEUS NEWS