ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛ.Σ
















Συνεδρίαση Εκτελεστικής Γραμματείας Πειραιάς 16/10/2009

Συνεδρίασε χθες Πέμπτη 15-10-2009 η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την πολυδιάσπαση του πρώην ΥΕΝΑΝΠ.

Από τα μέχρι σήμερα δεδομένα δημιουργούνται σοβαροί προβληματισμοί για την λειτουργία των Λιμενικών Αρχών, των οποίων το έργο και η αποστολή δεν αποσαφηνίζεται.

Η δυστοκία που θα προκύψει από τις αλληλοεπικαλύψεις αρμοδιοτήτων, τον τρόπο διαχείρισης των εντολών και των αποφάσεων που θα λαμβάνουν από άλλους φορείς, καθώς και τον τρόπο που θα αναφέρουν σε αυτούς, καθιστά προβληματική την αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητά τους.

Στην κατεύθυνση αυτή θεωρείται άμεσα αναγκαίο χρονοδιάγραμμα μετάβασης του Λ.Σ. στη νέα διοικητική δομή του και την απεμπλοκή του από κάθε εργασία που δεν θα περιγράφεται στο νέο οργανόγραμμα του Αρχηγείου Λ.Σ.

Για όλα αυτά απαιτείται ξεκαθάρισμα του νέου ρόλου μας και του τρόπου της άσκησης των καθηκόντων μας, τα οποία θα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθούν και να οριοθετηθούν το ταχύτερο δυνατό, ώστε να μην δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις από τα στελέχη του Λ.Σ., εμφανίζοντάς τα ως αναποτελεσματικά και αντιπαραγωγικά στο έργο τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ