ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΦΙΕΣΤΑ


ΑΚΟΥΣΑΤΕ-ΑΚΟΥΣΑΤΕ ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑΜΕΙΑ : "ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ" ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.

Ελπίζω το υπουργείο Δικαιοσύνης, να έχει ενημερώσει τους εξωτερικούς φρουρούς στον Κορυδαλλό, πως το ελικόπτερο που θα πετάει από τη μία το μεσημέρι και για δύο ώρες πάνω από τις φυλακές δεν θα εκτελεί πτήση-απόδρασης κάποιου κρατουμένου, αλλά θα μεταφέρει για αυτοψία, τον εισαγγελέα που διερευνά το.... "ΠΩΣ ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ"

Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά έτσι που γίναν τα πράματα, τους βλέπω κι εν γνώση τους, να βαράνε πυρά αφού ο εισαγγελέας τους ξαναστέλνει στο εδώλιο ως κυρίως... ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ.

Και οι πραγματικοί υπαίτιοι, διοργανώνουν φιέστες με ελικόπτερα που θα πετούν επί δύο ώρες πάνω από κατοικημένη περιοχή. ΥΨΗΛΑ ΘΕΑΜΑΤΑ και μάλιστα ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ αφου δεν άφησαν κανάλι απρόσκλητο.

Αλήθεια το ελικόπτερο θα είναι της αστυνομίας ή ενοικίασαν της ίδιας εταιρίας για το... ρεαλιστικό του όλου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ; Ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση των κρατουμένων. Δεν είναι και λίγο να πετάει ένα ελικόπτερο επί δυο ώρες πάνω από τα κεφάλια τους. Άνθρωποι είναι κι αυτοί...

Κι όχι τίποτα, 5 μήνες μετά...

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΤΕ; ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΦΙΕΤΣΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ. Και το επόμενο κατακαλόκαιρο χτύπημά σας λέγεται BLOGS. ΑΜ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ. Τα φοβάστε και θέλετε να τα ελέγχετε. Μόνο τα μπλογκς έμειναν πια να ενημερώνεται ο κόσμος. Τους "άλλους" τους υποτάξατε...
ΜΕ ΜΑΣ, ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟΟ

Χάρης Μπόλκας