ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΑ, ΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λ.Σ.


Λένε ψέμματα όλοι όσοι μιλούν για διάλυση των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών, μου δήλωσε κατηγορηματικά, πρίν λίγο, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ναύαρχος, Θεόδωρος
Ρεντζεπέρης.
Για τούς άνδρες του ΚΕΑ Λευκάδος, ο αρχηγός τόνισε, τό ίδιο κατηγορηματικά, πως δεν διαλύεται, αλλά προσωρινά μετατίθενται οι άνδρες του για κάλυψη αναγκών του λιμεναρχείου Πατρών, προκειμένου, με αυτό τον τρόπο, να γλυτώσει η υπηρεσία τα εκτός έδρας.
Χαίρομαι για αυτη την διάψευση , αλλά, αν διαψευστεί, ο αρχηγός ,κάποια στιγμή- εδώ είμαστε όλοι μας- αν κάποιοι άλλοι έχουν άλλα κατα νού, τότε, πρέπει να φύγει, ο αρχηγός, όπως άλλωστε και ο ίδιος μου το είπε, αυτο.
Ο ναύαρχος ήταν κατηγορηματικός, οι άνδρες των ΚΕΑ δεν θα πρέπει να ανησυχούν, γιατι δεν θα διαλυθούν .
Οφείλουμε να δημοσιεύσουμε την απάντηση του αρχηγού .
Οπως, οφείλουμε και να παρακολουθούμε το θέμα αυτο, κατα βήμα.
ελπίζουμε κι εμείς , γιατί, όπως λέει, το αγαπημένο μου τραγούδι, πολλά εχουν δεί τα μάτια μου, μα αυτα, που βλέπω στο ΥΕΝΑΝΠ- το άλλαξα λίγο, το άσμα- μου φέρνουν τρόμο.
Η ΖΩΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ.
ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ.
Με την ευκαιρία, ο αρχηγός, μού είπε πως θα πληρωθεί το προσωπικό του Λ.Σ , ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΎΣΙΜΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

π. χρ.