ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΟΛΑ ΤΑ "ΜΩΡΑ" ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ


Ε, ναι λοιπόν, η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε. Τα "μανεκέν" ΝΤΑΛΙΑΝΑ, ΡΟΔΑΝΘΗ και ΜΑΡΙΝΑ θα είναι από σήμερα και πάλι κοντά μας!

Με αποφάσεις, παρακαλώ, του κ.ΥΕΝΑΝΠ τα τρία πλοία της κοινοπραξίας GA FERRIES, μπαίνουν ξανά στα δρομολόγια. Η ΝΤΑΛΙΑΝΑ από Αγιο Κωνσταντίνο για Σποράδες, η ΡΟΔΑΝΘΗ από Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα (4 φορές την εβδομάδα ενώ 2 φορές θα πιάνει υποχρεωτικά Φολέγανδρο, Σίκινο και Ανάφη) και η ΜΑΡΙΝΑ από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Αγιο Κύρηκο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ.

Ευχάριστη η εξέλιξη για τους ναυτικούς που δεν θα μείνουν ξέμπαρκοι, ευχάριστη και για τους Φούρνους που θα δουν καράβι αύριο κιόλας.

Κάντε μόνο όλοι μαζί κανένα ευχέλαιο ή αγιασμό να βγάλουμε το καλοκαίρι, να φτάσουν τα λεφτά για πετρέλαια και μισθοδοσίες για να πάρει το σύστημα λίγο τα πάνω του....

Κανείς, και πολύ περισσότερο εμείς οι Πειρατικοί, δεν χαιρόμαστε όταν βλέπουμε εταιρίες να έχουν προβλήματα, πλοία να δένουν κάβους και να μένουν σε ακινησία, νησιώτες και ναυτικούς να φθάνουν σε απόγνωση...

Τα σέβη μου,
Δώρα Βογιατζάκη