ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ-ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ...


Τη Τετάρτη 1η Ιουλίου, το τεστ κατάπλου με το μικρότερο κρουαζιερόπλοιο"Costa Marina"
"Πολύ μικρός ο λιμενοβραχίονας για τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια".
Και τώρα τι γίνεται;

Μετά την άρνηση της εταιρίας MSC - που εκπροσωπεί το κρουαζιερόπλοιο ΑΡΜΟΝΙΑ, που έρχεται κάθε Σάββατο, στο λιμάνι του Αργοστολίου- η πρόβα κατάαπλου των κρουαζιερόπλοιων, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Ιουλίου με το κρουαζιερόπλοιο COSTA MARINA , αρκετά μικρότερο από το ΑΡΜΟΝΙΑ και το οποίο ανήκει σε άλλη εταιρία.
Την είδηση μας έδωσε, ο Αντινομάρχης, Σπύρος Μοσχόπουλος σε συνάντησή μας, αργά το μεσημέρι.
Η άρνηση της εταιρίας MSC να συμμετάσχει στο test , δημιουργεί ανησυχία και πολλά ερωτηματικά αν τελικά η εταιρία θα χρησιμοποιήσει τον λιμενοβραχίονα , γεγονός που δικαιώνει όσους εξέφραζαν τις αμφιβολίες τους για τις δυνατότητες του νέου λιμανιού.
Ο κ. Γρηγόρης Βλαχόπουλος, που πρακτορεύει το ΑΡΜΟΝΙΑ, ήταν απο τους πρώτους, που εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πόσο και αν μπορεί να εξυπηρετεί το νέο λιμάνι τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια και κατηγορήθηκε για τις απόψεις του από πολλούς.
Με τον κ. Γρηγόρη Βλαχόπουλο μιλήσαμε πολλές φορές, τις τελευταίες ημέρες και ήταν εξαιρετικά ανησυχος για την εξέλιξη του θέματος.
Ηταν βέβαιος ότι η εταιρία -κυρίως η ασφαλιστική εταιρία- δεν θα επέτρεπαν τη "πρόβα", αλλά ούτε και τον μετάπειτα κατάπλου των πλοίων τους, στο νέο λιμάνι!
Αναρωτιόμαστε , αν στο νέο λιμάνι δεν "χωράει" το ΑΡΜΟΝΙΑ, πως θα χωρέσουν τα νέα κρουαζιερόπλοια, πολύ πιο σύγχρονα του ΑΡΜΟΝΙΑ, και πολύ μεγαλύτερα;
Τελικά, φτιάξαμε Διεθνή λιμενοβραχίονα ή μαρίνα;
Μύλος η κατάσταση..
kefaloniapress
ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
ευχαριστούμε τον φίλο απο το Αργοστόλι
και ρωτάμε το ΥΕΝΑΝΠ ,
ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ


π. χρ.