ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΚΟΡΝΑΡΟΣ"


Δρομολογούνται δύο πλοία της ΛΑΝΕ στην Πάτμο.

Ελπίζουμε να μην είναι μόνο για την εξυπηρέτηση των εκλογέων Σύνταξη --------------------------------------------------------------------------------
Σμαράγδα Μουλιάτη

Πηγή
--------------------------------------------------------------------------------
Patmostimes

Αίτηση για δρομολόγηση στα Δωδεκάνησα και της Πάτμου περιλαμβανομένης για Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009 και Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 έκανε η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΛΑΝΕ SEA LINES με τα πλοία της ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ και ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ αντίστοιχα.
Το υπουργείο έχει ενημερώσει το λιμεναρχείο Πάτμου, ζητώντας τις θέσεις του. Αναμένεται να γίνει αποδεκτή από το ΥΕΝ η δρομολόγηση.
Αναλυτικά με τα δύο αυτά δρομολόγια.
Δευτέρα 1η Ιουνίου ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
Αναχώρηση από Πειραιά 5 η ώρα το απόγευμα για Πάτμο, άφιξη 3 η ώρα ξημερώματα της Τρίτης, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Ρόδο Σύμη και επιστροφή.
Στην Πάτμο άφιξη Τρίτη στις 10 και μισή το βράδυ και άφιξη στον Πειραιά την επομένη πρωί 8 και μισή.
Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αναχώρηση από Πειραιά όπως το ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ με επιστροφή τη Δευτέρα.
Τα δρομολόγια αναμένεται να γίνουν αποδεκτά από το ΥΕΝ.
Με τα δρομολόγια αυτά θα εξυπηρετηθούν οι εκλογείς και ελπίζουμε να παραμείνουν και να εμπλουτιστούν.
Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πολύ πιθανόν η blue star ferries, να προγραμματίσει και τέταρτο δρομολόγιο από τον Ιούλιο.
Το τέταρτο αυτό δρομολόγιο, η δρομολόγηση των ιπτάμενων δελφινιών της Aegean flying dolphins, το αργότερο από 5 Ιουνίου 2009 (από Κω, μέχρι και Πυθαγόριο Σάμου) μαζί και με την πιθανή δρομολόγηση πλοίων της ΛΑΝΕ ή της μητρικής της ΑΝΕΚ, θα λύσουν ένα μέρος του προβλήματος του ακτοπλοϊκού, διότι οι δρομολόγηση των δύο αυτών πλοίων, που κατα τις εκτιμήσεις όλων είναι εις αντικατάσταση των πλοίων της GA FERRIES, δεν εφησυχάζουν τους επαγελματίες και τους φορείς, ,διότι τα δύο αυτά πλοία δεν είναι τα σύγχρονα και γρήγορα που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών του τουρισμού και ιδιαίτερα το Βιτζέτζος Κορνάρος έχει βεβαρυμένο πρόσφατο παρελθόν με επισχέσεις εργασίας και βλάβες.

αναδημοσίευση απο το PATMOSTIMES

π. χρ.