ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

απαντηστε ,τωρα, ναυαρχε, Θ..Ρεντζεπερη....επειγοντως..

Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2009, 18:56

Πρός:

(α) Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ Αναστάσιο
(β) Υφυπουργό Εμπορικής Ν/λίας ΚΑΜΜΕΝΟ Παναγιώτη

Κοινοποίηση:

(α) Προϊστάμενο Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά
(β) Προϊστάμενο Εισαγγελίας Καλαμάτας
(γ) Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας


Μόλις προ ολίγου με ενημέρωσε ο πλοίαρχος του Μ/V "TZOANNA", Iωάννης Μυτακίδης [ ότι "εδάρη και προπηλακίστηκε αγρίως από τετραμελή ομάδα λιμενικών οργάνων "και κρατείται στο Λιμεναρχείο της Καλαμάτας".
Ο λόγος, επειδή τραβούσε φωτογραφίες του πλοίου του και μιας θαλαμηγού. Του εζήτησαν την φωτογραφική του μηχανή και επειδή αρνήθηκε, το θεώρησαν "αντίσταση κατά της Αρχής", τον "προπηλάκισαν" και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας για να κοιμηθεί στο εκεί κρατητήριο και αύριο ,να δικαστεί, στο αυτόφωρο.

Σε τηλεφωνική επαφή, που είχα με τον αξιωματικό φυλακής του Κ.Λ.Καλαμάτας [ ώρα 21.20 στο τηλέφωνο 27210/22218 ], μου είπαν ότι "δεν εδάρη", "θεώρησαν όντως αντίσταση κατά της αρχής το γεγονός του ότι δεν τους έδωσε την φωτογραφική μηχανή" [ την οποίαν τελικά του την αφαίρεσαν διά της βίας ] και ότι "φωτογράφιζε πολεμικό πλοίο"!!!!!!!

Ο πλοίαρχος Μυτακίδης υπέβαλλε μήνυση κατά των λιμενικών οργάνων, οι οποίοι θα συνεκδικαστούν, αύριο μαζί του στο αυτόφωρο , αλλά γι' αυτούς δεν διέταξε την προφυλάκισή του.
Κατά παράβαση του νόμου φυσικά, μια και όλοι οι μηνυόμενοι "κρατούνται" μεχρι εκδίκασής των.

Από πότε, κύριοι της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υ.Ε.Ναυτιλίας, "οι θαλαμηγοί θεωρούνται για τα λιμενικά σας όργανα "ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ"?????????????????????

Από πότε, οι λιμενοφύλακές σας προπυλακίζουν Πλοιάρχους με το "Π" κεφαλαίο, με τοιούτου είδους αιτίες;

Φροντίστε να αντικαταστήσετε την θαλαμηγό με ........"όποιο πολεμικό είναι διαθέσιμο", γιατί, αύριο θα "πέσει πολύ γέλιο" και θα ξευτιλιστείτε ΔΙΕΘΝΩΣ!
ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός


ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ Λ.Σ , ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ, Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Π. ΧΡ.