ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΠΕ: Oι εργαζόμενοι στο ΑΜΠΕ εξακολουθούν να υποστηρίζουν το αίτημα για συλλογική σύμβαση και εξουσιοδοτούν την ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε όλων των μορφών τις κινητοποιήσεις!

http://ergazomenoiapempe.blogspot.gr
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση από τη συνέλευση στις 28/1

Έγινε σήμερα γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΑΜΠΕ στην Αθήνα με αντικείμενο την ΚΥΑ και με την παρουσία έξι μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Ο πρόεδρος της Ένωσης παρουσίασε τη νέα κατάσταση με τη «βελτιωμένη» ΚΥΑ, τόνισε ότι ομόφωνα το ΔΣ την απέρριψε, καθώς και ότι ο ίδιος υποστηρίζει την κάθοδο των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ, σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Διεξοδικές τοποθετήσεις έκαναν και άλλα μέλη του ΔΣ, αναφερόμενοι στο περιεχόμενο της ΚΥΑ, αλλά και στους κινδύνους που εγκυμονεί η εφαρμογή της -κυρίως στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
Τοποθετήθηκαν δώδεκα συνάδελφοι, αλλά δεν έγινε κατορθωτό να υπάρξει ενιαία άποψη σχετικά με την ΚΥΑ.
Η άποψη στην οποία συνέκλινε η συντριπτική πλειονότητα των περίπου 60 παρισταμένων είναι ότι, παρά την υπογραφή της ΚΥΑ, οι εργαζόμενοι στο ΑΜΠΕ εξακολουθούν να υποστηρίζουν το αίτημα για συλλογική σύμβαση και εξουσιοδοτούν την ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε όλων των μορφών τις κινητοποιήσεις προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.