ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τρίμης: "Στοχοποιούν την ελευθερία άποψης και ενημέρωσης"


 www.news247.gr

αναδημοσίευση

Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, για την επίθεση με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων
Στοχοποιούν την ελευθερία της άποψης και την ενημέρωση των πολιτών, δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμης, για την επίθεση τα ξημερώματα με γκαζάκια, σε βάρος σπιτιών δημοσιογράφων.
Για στοχοποίηση της ελευθερίας της άποψης και της ενημέρωσης, από «περίεργα κέντρα» κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, μετά την οργανωμένη επίθεση, τα ξημερώματα με γκαζάκια, σε βάρος οικιών πέντε δημοσιογράφων.

Η δήλωση Δ. Τρίμη έχει ως εξής:
"Φαίνεται ότι η "στρατηγική της έντασης" που κυβερνητικοί κύκλοι καλλιεργούν συστηματικά, προχωρά. Περίεργα κέντρα μέσα και έξω από το βαθύ κράτος και τις μαφίες, αξιοποιώντας ενδεχομένως ανακλαστικά κάποιων ανεγκέφαλων, στοχοποιούν την ελευθερία της άποψης, την ενημέρωση των πολιτών και εν τέλει αποπροσανατολίζουν και εκφοβίζουν την καθημαγμένη κοινωνία σε μια πορεία προς την κατάργηση της δημοκρατίας, σε όφελος των πιο ακραίων δυνάμεων της ολιγαρχίας.
Η δημοκρατία πρέπει να απαντήσει με περισσότερο σθένος, να προστατεύσει την ελευθεροτυπία, να αντιμετωπίσει με μαζικούς δημιουργικούς, πολύμορφους αγώνες τη φτώχεια και την ανισότητα που φέρνουν τα Μνημόνια ακυρώνοντας τις προκλήσεις των κάθε λογής σκοτεινών παράκεντρων της εξουσίας".