ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ πο το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ!

www.themediaproject.gr
ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ
Της Ματίνας Παπαχριστούδη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι έξω από τα γραφεία του ΕΤΑΠ ΜΜΕ από επτά συνδικαλιστικές ενώσεις. Η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ που στηρίζουν τις άλλες ενώσεις στην κατηγορηματική τους άρνηση να ενταχθούν τα ταμεία τους στον ΕΟΠΥΥ δεν κατάφεραν να κηρύξουν στάση εργασίας για τους δημοσιογράφους.
Τα 7 σωματεία έχουν προκηρύξει για σήμερα στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί ως τις 3.00 το μεσημέρι και καλούν τη διοίκηση του ταμείου των ΜΜΕ στο οποίο μετέχουν εκλεγμένοι συνδικαλιστές, να μπλοκάρουν την ένταξη των ταμείων πρόνοιας στον ΕΟΠΥΥ.

Η ανακοίνωση των σωματείων.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων, σε κοινή έκτακτη συνεδρίασή τους μπροστά στις δυσμενείς εξελίξεις, που οδηγούν στην καταστρατήγηση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και την πλήρη διάλυση του ασφαλιστικού μας Ταμείου (μετά και την ψήφιση από τη συγκυβέρνηση του ν. 4093/2012) ομόφωνα αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και από 11.00 π.μ.-15.00 μ.μ., ημέρα και ώρα συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΕΤΑΠ-ΜΜE.
Καλούν τη διοίκηση του Ταμείου και τις υπηρεσίες του, να πάρουν απόφαση ώστε να παρεμποδίσουν κάθε διοικητική πράξη στην κατεύθυνση αυτή καθώς και στην εκχώρηση αποθεματικών και ακινήτων του Ταμείου.
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων για άλλη μια φορά:
• Υπογραμμίζουν τη θέση τους για ενιαία δωρεάν δημόσια κοινωνική ασφάλιση, ενιαίες και αξιοπρεπείς παροχές συντάξεων, περίθαλψης, πρόνοιας, υγείας για όλους τους ασφαλισμένους στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ
• Εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης για υποβάθμιση της ασφάλισης και δήμευσης (κλοπής) των αποθεματικών και των πόρων του ασφαλιστικού μας συστήματος
•Ζητούν να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα αποθεματικά από το κούρεμα του PSI και δεν αναγνωρίζουν κανένα τετελεσμένο
Τα Δ.Σ. των Ενώσεων καλούν όλα τα μέλη τους να συμμετάσχουν μαζικά, ενωτικά, δυναμικά στην 4ωρη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (Καλλιρρόης 5 και Περραιβού 20) την ίδια ημέρα και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ