ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Κύριοι στον ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ;;;


Α Ν Α Π Ο Δ Α                        πηγη##ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- http://www.anapodos.com- αναδημοσίευση

Η αθεατη πλευρα     
Φεβ. 18, 2016

Επαυθη διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις. Κάτι μου θυμίζει αυτό

Δεν θυμάμαι ...δεν θυμάμαι ποιος το έλεγε αυτό ... μήπως στην εποχή του γύψου ? δεν θυμάμαι...δεν θυμάμαι.

"ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" - ΠΑΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ KOSMOS (ΕΡΤ) ΠΑΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

 
Ο γνωστός σε όλους όσους μετείχαν στον δίχρονο ανένδοτο αγώνα κατά του "μαύρου" Πάνος Χρυσοστόμου, δημοσίευσε πριν απο λίγο στην σελίδα του στο facebook : 

"Με φώναξε ο Πρόεδρος χτες για να μου πει πως πρόκειται το συντομότερο να με παύσουν και από τα καθήκοντα του συντονιστή στο Kosmos, γιατί ο Διευθύνων θεωρεί ότι δεν είμαι συνεργάσιμος επειδή στέλνω επιστολές και δημοσιοποιώ τα προβλήματα..."

"...Ήμουν και είμαι πάντα τυπικός σε όλες τις υπηρεσιακές και άλλες διαδικασίες, που σημαίνει ότι πριν δημοσιοποιήσω το οτιδήποτε, περίμενα στωικά λύσεις ή έστω απαντήσεις....κατά την άποψη μου πλέον υπάρχει μέγα ζήτημα με την ΕΡΤ σε πολλά επίπεδα. Οκτώ μήνες τώρα τα λέω και τα γράφω στα αρμόδια όργανα για τα προβλήματα και σήμερα αντί αυτά να λυθούν κρίνομαι "μη συνεργάσιμος". Όσες απαντήσεις είδατε εσείς άλλες τόσες πήρα κι εγώ. Είναι πάλι στη μόδα να μιλάνε όλοι για την ΕΡΤ και να λένε τα γνωστά. Και δεν θα μιλάμε εμείς οι εργαζόμενοι για τα στραβά; Δε το κατάλαβα καλά…
 Από την ελάχιστη θέση που έχω (αυτή ενός εργαζομένου της ΕΡΤ που εκτελεί και προσωρινά καθήκοντα συντονιστή (αυτή τη στιγμή ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ για να μην μπερδευόμαστε κιόλας!), μιλώ και γράφω για τα προβλήματα, χωρίς να μηδενίζω τις προσπάθειες άξιων συναδέλφων μου. Κάποιοι θεωρούν πως από το να λύνουν τα προβλήματα (που εν μέρει οι ίδιοι δημιουργούν) είναι πιο εύκολο να σταματήσουν όσους μιλάνε. Αυτό θα το δούμε. Ας μιλήσουν και οι άλλοι αν θέλουν. Τότε θα ξανασυναντηθούμε συλλογικά."
πηγη##ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 
ΑΝΑΠΟΔΑ