ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

... ΠΕΛιθογράφων: Τώρα Απεργιακός Ξεσηκωμός Παντού !..

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

 http://anasigrotisi.blogspot.gr

Όλοι στη μάχη
για την οργάνωση και την επιτυχία
της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 4 Φλεβάρη

Την Πέμπτη 21/01/16 προχωράμε 
σε Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το 
Υπ. Εργασίας στις 18:00 
μαζί με όλα τα Σωματεία της Βιομηχανίας.
Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία! Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας και ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα! Ο,τι κατάφερε ο λαός μας με τον αγώνα του να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, έρχονται να το ξηλώσουν υλοποιώντας τη διαχρονική απαίτηση της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.

Τώρα απεργιακός ξεσηκωμός παντού! Σε κάθε εργοστάσιο οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο: Να μην περάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα! Να μην φτάσει καν στη Βουλή! Από τη συμμετοχή στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθένα θα κριθεί το αποτέλεσμα! Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη!


Η Ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία! `Η οι ανάγκες του κεφαλαίου ή οι δικές μας ανάγκες! `Η θα πληρώσουν ή θα ανατραπούν! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

Η ελπίδα δεν είναι σύνθημα! Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ προς όφελος των κερδών των μονοπωλίων, στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας, οι ζωές μας. Η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, της ανατροπής της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας των μονοπωλιακών ομίλων, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών».

Το Σωματείο Λιθογράφων καλεί όλα τα μέλη του να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της απεργίας στους τόπους δουλειάς. Η απεργία είναι σκληρή σύγκρουση με την εργοδοσία, την κυβέρνηση και το κράτος των μονοπωλίων. Η απεργία θέλει απεργούς, με διακοπή της παράγωγης, όχι ρεπό και άδειες ασθενείας. Θέλει εργάτες στους δρόμους και όχι αντιπροσωπείες σε συγκεντρώσεις. Προϋποθέτει πλατιά συζήτηση στους τόπους δουλειάς, Γενικές Συνελεύσεις, αποφάσεις από τους ιδίους τους εργαζόμενους.

Το ΔΣ του Σωματείου Λιθογράφων ήδη υλοποιεί πρόγραμμα συνελεύσεων σε δεκάδες εργοστάσια, ενημερώνοντας και προετοιμάζοντας τον κλάδο για απεργία.