ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος μιλάει; Αυτά τα γράφει και τα εννοεί μήπως η εφημερίδα των Γ.και Φ.Μπόμπολα;;;

«ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ»
 http://www.ethnos.gr
αναδημοσίευση

Απέλυσε 45 άτομα και πήγε στη δουλειά με νέα... Ferrari

Απέλυσε 45 άτομα και πήγε στη δουλειά με νέα... Ferrari Ενας μάνατζερ έκανε δώρο εορτών στους υπαλλήλους του την απόλυση και στον εαυτό του μία καινούργια Ferrari, καθώς επαναπροσλήφθηκε ως σύμβουλος στην εταιρεία.

Ο Τρέβορ Μόντελ εμφανίστηκε προ ημερών στην εταιρεία του, την Lister Petter που φτιάχνει κινητήρες για βιομηχανική χρήση, με μία καινούργια Ferrari 458.

Η αξίας περίπου 215.000 ευρώ κόκκινη βολίδα προκάλεσε την οργή πολλών εντός και εκτός της εταιρείας, καθώς λίγο πριν, είχε απολύσει 45 άτομα στο πλαίσιο των περικοπών που επέβαλε στην εταιρεία. Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε να επαναπροσληφθεί ως σύμβουλος του δ.σ. της επιχείρησης.
Το σωματείο των εργαζόμενων χαρακτήρισε «τουλάχιστον αναίσθητη» την συμπεριφορά του, καθώς κατά τον εκπρόσωπο των συνδικαλιστών «η Lister Petter ήταν μπάχαλο για αρκετό διάστημα. Το συνδικάτο εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην επί αρκετό διάστημα κακή διαχείριση», δείχνοντας ουσιαστικά ως υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη της νέας Ferrari.
Από την άλλη, ο διευθυντής της εταιρείας Πατ Κόμερ είχε μία πιο τυποποιημένη θέση: «Οι περικοπές προσωπικού που έγιναν, μετά από γνωμοδότηση, αποτελούν μέρος της αναδιάρθρωσης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είμαστε τοποθετημένοι στην αγορά έτσι ώστε να παραμένουμε ανταγωνιστικοί στις σημερινές αναπτυσσόμενες αγορές...».