ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ  ΑΠΟ ΣΝΔ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΕΝ  .

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ
 ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ
 ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚ ΔΥΛΣ ΚΑΙ ΣΝΔ , 
 ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ
 ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 31 [ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ]  , ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ  ΥΠΑΞ-ΛΦ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ,ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΤ” ΕΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ

10. Kατ΄ έτος προσλήψεις
1. α) Προς κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στελεχών Λιμενικού Σώματος, εντός του μηνός Ιανουαρίου κάθε έτους με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας και Αιγαίου ορίζεται ο αριθμός  υποψηφίων προς κατάταξή τους ως δοκίμων το έτος αυτό στις παραγωγικές Σχολές Αξιωματικών, Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων, οι οποίοι δεν μπορεί να είναι λιγότεροι από:
αα. Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λιμενικού Σώματος σαράντα (40)
ββ. Δόκιμοι Υπαξιωματικοί Λιμενικού Σώματος ογδόντα (80)
γγ. Δόκιμοι Λιμενοφύλακες εκατόν ογδόντα (180)
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .
ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ :
Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου μετά από εισήγηση του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος δύναται να ορίζεται αριθμός Αξιωματικών απευθείας κατάταξης ειδικότητας Τεχνικού, Οικονομικού, Νομικού, Υγειονομικού και Ιερέα, με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος του προηγούμενου εδαφίου.
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΡΙΒΑΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ , ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΝΔ ????
 ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΠΟΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΝΔ ?????
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ –ΝΟΜΙΚΟΥΣ –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .....
ΕΛΕΟΣ ....
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΟ 3 ΕΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ??????
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΝΔ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΕΝ .
 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ........
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ....????
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ  ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ  ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΝΔ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ 1 ΚΑΙ 2 ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ??????
ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ 
 ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Σ/Ν  ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΔ  ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ   ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΝΔ,
 ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,
 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ , ΑΛΙΕΙΑΣ Κ.Λ.Π ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ .........?????????
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
 ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ, ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ,
 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ  <<ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ >>