ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Ρ/Σ "SENTRA FM"!



 
4 Οκτωβρίου 2012
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε την ακόλουθη εξώδικη διαμαρτυρία προς την ιδιοκτησία του Ρ/Σ «SENTRA FM»:
«Πληροφορηθήκαμε ότι έχετε ξεκινήσει «συνεργασία» με δημοσιογράφους υπό το καθεστώς συμβάσεων έργου, προκειμένου να αποκτήσει ο ραδιοφωνικός σταθμός «SENTRA FM», που διατηρείτε δημοσιογραφικό δυναμικό.
Επειδή μέσα στο περασμένο καλοκαίρι απολύσατε όλους τους δημοσιογράφους που απασχολούνταν στο σταθμό σας, μαζί και τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο.
Επειδή δολίως προχωρήσατε στις ως άνω ενέργειες προκειμένου να υπεκφύγετε τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Επειδή η έκτακτη αυτή παροχή υπηρε
σιών δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εξαρτημένη εργασία των δημοσιογράφων.
Για τους λόγους αυτούς
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη συμπεριφορά σας αυτή και σας Καλούμε να τηρήσετε τα νόμιμα και να προσλάβετε με καθεστώς εξαρτημένης εργασίας τους δημοσιογράφους που απολύσατε, μαζί και τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο, προκειμένου να τηρηθεί ο απαιτούμενος αριθμός δημοσιογράφων για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του σταθμού σας, άλλως επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής καλείται να κοινοποιήσει νόμιμα την παρούσα προς τον κάθε ένα από αυτούς προς τους οποίους απευθύνεται που εδρεύουν στην Αθήνα και εκπροσωπούνται νόμιμα για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντάς την, ολόκληρη στις εκθέσεις επίδοσης.
Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2012
Για το Διοικητικό Συμβούλιο »
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ